Σε ποιον μοιάζει το μωράκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού;

Ένα πανέμορφο μωράκι έφερε στον κόσμο η γλυκιά μανούλα Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πρωτομαγιά. Μπορεί η παρουσιάστρια να περίμενε τον ερχομό της κορούλας της στα τέλη του μήνα, όμως η ανυπόμονη Νάγια βιάστηκε να έρθει στον κόσμο κάνοντας τους γονείς της τρισευτυχισμένους!

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού;

Όσοι την είδαν στο μαιευτήριο λένε ότι ήταν πολύ φρέσκια, χαλαρή και ευδιάθετη και υποδεχόταν στο δωμάτιό της με χαρά όλους τους φίλους και τους συγγενείς που πήγαν να δουν από κοντά τη νέα μανούλα και το μωράκι. Παρά το γεγονός ότι η Σταματίνα γέννησε με καισαρική τομή δεν έδειχνε καθόλου ταλαιπωρημένη. Σηκώθηκε γρήγορα από το κρεβάτι και μάλιστα θήλασε με μεγάλη ευκολία. Το μωράκι της, βάρους 2.800kg, μοιάζει και στους δύο του γονείς, είναι μελαχρινό και έχει πολλά μαλλάκια! Τις περισσότερες ώρες κάθεται ήρεμο και ατάραχο στην ζεστή αγκαλιά της μαμάς του, η οποία παρά την απειρία της έχει εκπλήξει τους πάντες με τα νέα της μητρικά καθήκοντα. Η νέα μανούλα δεν αποχωρίζεται την κόρη της ούτε λεπτό αφού έχει επιλέξει τον αποκλειστικό θηλασμό.
Από το πλευρό της δεν έλειψαν η μητέρα της, η αδερφή της με τον σύζυγό της, οι συγγενείς του Θέμη, αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, αλλά και παλιοί και νέοι συνάδελφοι της Σταματίνας. Να σας ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved