Anytime: Ασφάλιση υγείας παιδιού με €16 το μήνα!

Στη σημερινή εποχή, η υγεία είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλους μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την υγεία των παιδιών μας. Τώρα η Anytime, η 1η direct ασφάλιση από την INTERAMERICAN, κάνει απλή τη φροντίδα για την υγεία του παιδιού σας, με το νέο και πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Anytime Health Value.

Anytime: Ασφάλιση υγείας παιδιού με €16 το μήνα!


Η Anytime αντιμετωπίζει τις ανάγκες του παιδιού με ιδιαίτερη προσοχή. Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και παρέχει:
• Κάλυψη νοσηλείας στην Ελλάδα σε εξειδικευμένα νοσοκομεία για παιδιά.

Κάλυψη νοσηλείας οπουδήποτε στο εξωτερικό.

Άμεση Ιατρική Βοήθεια, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, για ό, τι και αν συμβεί. Είναι μια μοναδική υπηρεσία της INTERAMERICAN που παρέχεται μέσα από τη «Γραμμή Υγείας 1010» και περιλαμβάνει:

o Ιατρικές συμβουλές και οδηγίες από παιδιάτρους και γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, καθώς και καθοδήγηση σε κάθε περιστατικό υγείας.

o Μεταφορά σε νοσοκομείο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμη και αεροπλάνο.

• Δεύτερη γνώμη για τη διάγνωση ή τη θεραπεία, από τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο, μέσα από παγκόσμιο δίκτυο γιατρών «Best doctors».

Απλές διαδικασίες και άμεση εξυπηρέτηση.

Ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα, μόνο με €16 το μήνα, για παιδιά μέχρι 15 ετών!

Και με την εγγύηση της INTERAMERICAN!
Ασφάλεια Υγείας Anytime. Ζήσε απλά.
Για να μάθετε περισσότερα και να πάρετε προσφορά μπείτε στο www.anytime.gr
Σημείωση: Τα ασφάλιστρα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved