Δείτε την τεχνική τοκετού αυτής της μαμάς που έφερε τα… πάνω κάτω! Εσείς θα το τολμούσατε;

Μοιράστηκε στο Instagram τη φωτογραφία της και μας έδειξε έναν εντελώς… ανάποδο τρόπο υποβοήθησης του τοκετού

Δείτε την τεχνική τοκετού αυτής της μαμάς που έφερε τα… πάνω κάτω! Εσείς θα το τολμούσατε;

Στόχος της θέσης αυτής είναι να «δημιουργηθεί χώρος» κατά τη διάρκεια του τοκετού και να ανακουφίσει τη γυναίκα από τους πόνους της γέννας.

Η Instagrammer Mother Down Under, από την Αυστραλία, παρουσίασε την εικόνα ως καλό παράδειγμα ενεργών θέσεων τοκετού. «Συζητάμε πολύ για τη βελτιστοποίηση της θέσης του μωρού σας, ώστε το μωρό σας να μπορεί να πλοηγηθεί στη λεκάνη σας πιο εύκολα. Υπάρχουν τόσες πολλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο στην εγκυμοσύνη όσο και κατά τη διάρκεια του τοκετού για να δημιουργήσετε χώρο και να βοηθήσετε το μωρό σας να περάσει μέσα τα οστά (αυτή η μαμά κάνει μια προς τα εμπρός αναστροφή)», έγραψε σχολιάζοντας τη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/BqawPFmBNoP/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Instagram από την Chelsea της Golden Yogi Mama. Ανεβάζοντας τη φωτογραφία από το βράδυ της γέννησης του γιού της Auden, η Τσέλσι εξήγησε: «Η ομάδα μου με βοήθησε τόσο πολύ να φέρω τον μικρό αυτόν άνθρωπο στον κόσμο και αυτό περιλαμβάνει «τρελές» αναστροφές για καλύτερη εμβρυϊκή τοποθέτηση».


https://www.instagram.com/p/BUCgcOFguud/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Γιατί όμως επέλεξε αυτή τη στάση;

«Η αντίθετη προς τα εμπρός αναστροφή έχει σχεδιαστεί για να ξεκολλήσει τους συνδέσμους στη μήτρα και τον τράχηλο», λένε οι ειδικοί της εμβρυϊκής τοποθέτησης Spinning Babies. «Η ιδέα είναι ότι αυτό θα βοηθήσει το κεφάλι του μωρού να είναι σε καλύτερη θέση και να βοηθήσει τη διαστολή του τράχηλου».

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυτή η θέση μπορεί επίσης να ανακουφίσει την έγκυο από την πίεση στην πλάτη και τους γοφούς.

Μια διαφορετική προσέγγιση του τοκετού, λοιπόν. Λάβετε υπόψη ότι ενώ αυτή η θέση παρέχει μια σειρά από οφέλη, οι έγκυοι πρέπει να την προσεγγίσουν με προσοχή. Πριν τη δοκιμάσετε θα πρέπει οπωσδήποτε να συνομιλήσετε με το γιατρό ή τη μαία σας καθώς δεν είναι κατάλληλη για όλες.

Πηγή: babyology.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved