Βιομηχανία παρένθετων μητέρων στην Ινδία για Αμερικανίδες!

Όλο και πληθαίνουν τα ζευγάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες που σπεύδουν στην Ινδία για να παραλάβουν το μωρό τους που έχει φέρει στον κόσμο παρένθετη μητέρα.

Βιομηχανία παρένθετων μητέρων στην Ινδία για Αμερικανίδες!

Ένα χωριό έγινε το κέντρο παρένθετων μητέρων, αφού νέες γυναίκες προσφέρονται για να γεννήσουν τα παιδιά ζευγαριών που δεν καταφέρνουν να αποκτήσουν παιδί. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες Αμερικανοί πάνε στην Ινδία για να παραλάβουν το παιδί τους...
Ένα από αυτά είναι η Dana και ο Sumanth Chandra οι οποίοι προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί μετά από 14 χρόνια γάμου και προέρχονται από το Σικάγο. Πιστεύουν ότι το νεογέννητο αγοράκι τους, ο Ethan είναι ένα θαύμα γιατί οι γιατροί στις ΗΠΑ είχαν πει στην Dana δεν θα αποκτήσει ποτέ δικό της παιδί. Όμως δεν το έβαλαν κάτω και ταξίδεψαν 8,000 μίλια για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Στην Ινδία είχε γεννηθεί και μεγαλώσει ο σύζυγος της Dana. Η σύλληψη έγινε από σπέρμα εκείνου και ωάριο εκείνης και εμφυτεύτηκε στη μήτρα νεαρής Ινδής γυναίκας. Ο γιατρός τους Nayana Patel έχει βοηθήσει παραπάνω από 200 ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved