Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να περιποιηθείς το δέρμα σου κατά την εγκυμοσύνη

Αντιμετωπίστε τις ραγάδες της εγκυμοσύνης

Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να περιποιηθείς το δέρμα σου κατά την εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο σημαντική και ξεχωριστή περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Είτε γίνεσαι μανούλα για πρώτη φορά, είτε ετοιμάζεσαι να αποκτήσεις το δεύτερο -ή και το τρίτο- παιδάκι σου, η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της κύησης, τα συναισθήματα που νιώθεις είναι πολλά και διαφορετικά αλλά τις περισσότερες φορές, το ίδιο όμορφα. Εκτός, όμως, από τις συναισθηματικές αλλαγές που βιώνεις, παρατηρείς και ορισμένες σωματικές μεταβολές και μια από αυτές σχετίζεται με το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σου: Το δέρμα σου!

Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η επιδερμίδα σου έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από φροντίδα και περιποίηση, κάθε στιγμή της ημέρας. Το σώμα σου «φιλοξενεί» μια νέα ζωή και είναι λογικό το γεγονός ότι περνάει από αρκετές μεταβολές, με πιο αισθητή εκείνη στην επιδερμίδα σου.

Το δέρμα σου αλλάζει και ξαφνικά εμφανίζει ανεπιθύμητες ραγάδες και ουλές, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις δεν «φεύγουν» έπειτα από την εγκυμοσύνη. Δεν χρειάζεται, όμως, να αγχώνεσαι. Οι προκλήσεις είναι για να «σπάνε» και τα σημάδια της εγκυμοσύνης στο δέρμα σου μπορούν να εξαφανιστούν με έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο: Το Bio-Oil.

Το πολύτιμο και αγνό αυτό έλαιο περιποίησης, θα γίνει ο πιο πιστός σου φίλος σε αυτή την εγκυμοσύνη. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, πλούσια σε βιταμίνες, φυσικά έλαια και το παγκόσμια πατενταρισμένο συστατικό Purcellin oil, το Bio-Oil θα σε βοηθήσει να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου και να εξαφανίσεις ουλές και ραγάδες από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Bio-Oil αποτελεί το Νο1 προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 24 χώρες, και έχει κερδίσει πάνω από 314 βραβεία παγκοσμίως!

bio oil gia ragades

Το Bio-Oil είναι και αποδεδειγμένα το πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό έλαιο στην αγορά, καθώς συμβάλλει στην πρόληψη της εμφάνισης ραγάδων, αλλά και στην εξομάλυνση παλαιότερων, ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος και τα επίπεδα ενυδάτωσής της. Διότι, η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για να μην την περάσεις όσο πιο καλά μπορείς!

Πώς να προλάβεις τις ραγάδες

Δοκίμασε λοιπόν, να εντάξεις το Bio-Oil στην καθημερινή σου ρουτίνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του θηλασμού και θα προλάβεις κάθε σημάδι. Ο τρόπος χρήσης του, είναι τόσο απλός όσο κι η ανάγκη σου για να αποχωριστείς τις ραγάδες. Για να προλάβεις τη δημιουργία ραγάδων, ξεκίνα από την αρχή του δεύτερου τριμήνου της εγκυμοσύνης σου, κάνοντας καθημερινά μασάζ με το έλαιο Bio-Oil στην κοιλιά, τους γοφούς, το κάτω μέρος της πλάτης και τους άνω μηρούς σου, δύο φορές την ημέρα. Εάν βέβαια, έχεις ήδη ραγάδες από προηγούμενη εγκυμοσύνη, ή μόλις έχεις αποκτήσεις νέες, το Bio-Oil παραμένει στο πλευρό σου. Χρησιμοποίησε το έλαιο δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον τρεις μήνες και τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες! Άλλωστε, όσο πιο ερυθρό το χρώμα των ραγάδων, τόσο πιο εύκολη και γρήγορη η αντιμετώπισή τους.

Να θυμάσαι πάντα όμως, πως όσο μοναδική είναι η περίοδος των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης, τόσο μοναδικό είναι και το δέρμα σου, για αυτό και δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να το φροντίζεις. Όποια κι αν είναι η πρόκληση, το Bio-Oil θα σε βοηθήσει να την αντιμετωπίσεις αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Αρκεί μόνο, να ακολουθείς πιστά τις συμβουλές του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved