Αληθινή ιστορία: «Έκλεψαν το μωρό μου»

Μία Βραζιλιάνα υποστηρίζει ότι άνθρωποι στο νοσοκομείο όπου πήγε να γεννήσει έκλεψαν το μωρό της μέσα από τη μήτρα της, λέγοντάς της μετά ότι είχε... ανεμογκάστρι!

Αληθινή ιστορία: «Έκλεψαν το μωρό μου»

Η Layane Santos ισχυρίζεται ότι είχε λάβει προγεννητική αγωγή καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ενώ τονίζει ότι οι μαίες κατέγραφαν την ανάπτυξη του παιδιού της στην κοιλιά της. Τώρα η ίδια γυναίκα λέει πως μετά από καισαρική τομή που της έκαναν οι γιατροί υποστήριξαν πως η εγκυμοσύνη της ήταν ψυχολογική, δηλαδή δημιούργημα της φαντασίας της. Η 19χρονη κοπέλα επίσης υποστηρίζει ότι ήταν 38 εβδομάδων έγκυος όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας με έντονους πόνους στην κοιλιά και αιμορραγία. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο γιατρός της της είχε κάνει υπέρηχο και της είπε πόσο ακριβώς ζύγιζε το μωρό αλλά και πόσο ύψος είχε. Η ίδια και ο σύζυγός της μάλιστα είχαν ήδη δώσει όνομα στην κόρη τους που θα γεννιόταν, και θα τη φώναζαν Σοφία. Για εκείνη, όπως υποστηρίζουν άλλαξαν σπίτι και πήγαν σε μεγαλύτερο ενώ ξόδεψαν και 2000 λίρες σε έπιπλα και ρουχισμό για το μωρό.
Τα αρχεία του νοσοκομείου, την ημέρα που επρόκειτο να γεννήσει η 19χρονη αναφέρουν ότι εισήχθη στο νοσοκομείο με αποκόλληση πλακούντα και ότι αμέσως η ασθενής μεταφέρθηκε στο χειρουργείο. Όμως λίγο αργότερα, οι γιατροί που ανέλαβαν το συγκεκριμένο περιστατικό υποστήριξαν ότι ποτέ δεν υπήρξε εγκυμοσύνη παρά μόνο στο μυαλό και την ψυχολογία της νεαρής κοπέλας. Πάντως, η τελευταία έχει στα χέρια της το αποτέλεσμα του υπερηχογραφήματος που αναφέρει το ύψος και το βάρος του μωρού που κυοφορούσε και πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να βρει μια άκρη στο θρίλερ που ζει εδώ και περίπου τρεις μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved