Φωτογραφήθηκε μόνο και μόνο για να αποδείξει πως κάθε γυναίκα είναι όμορφη στην εγκυμοσύνη

Φωτογραφήθηκε μόνο και μόνο για να αποδείξει πως κάθε γυναίκα είναι όμορφη στην εγκυμοσύνη

Η ίδια είναι καλλιτεχνική διευθύντρια στο Carrot. Επίσης έιναι και μαμά, καθώς έχει τρία παιδιά. Δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Όπως ανέφερε στο boredpanda.com όπου και δημοσίευσε τις φωτογραφίες της, δεν είχε ούτε μία φωτογραφία από τις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της, αλλά όταν ανακάλυψε ότι περιμένει κορίτσι ήθελε να φωτογραφηθεί με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Περίμενα και περίμενα, μέχρι να φτάσω στην ημερομηνία του τοκετού μου. Μία εβδομάδα πριν γεννήσω, έτσι πρησμένη και τεράστια που ήμουν, μπήκα σε μια μπανιέρα και δεν σας κρύβω ότι μου άρεσε. Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να θυμάμαι τον εαυτό μου ως έγκυο. Και μαντέψτε...αυτή είμαι εγώ. Σε όλες τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, είμαι εγώ και τις έβγαλα όλες μέσα σε μια μέρα! Θέλω να δείξω σε όλες τις γυναίκες πώς η ζωή στην εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από αυτές τις φωτογραφίες. Τη μια μέρα είσαι υπέροχη και την άλλη νομίζεις ότι έχεις κατάθλιψη, τη μια μέρα πιστεύεις ότι είσαι σέξι και την άλλη μέρα απλά θες να μείνεις ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου. Για αυτό λοιπόν, σε όλες τις εγκυούλες εκεί έξω αφιερώνω αυτές τις φωτογραφίες μου. Να θυμάστε. Είστε όμορφες, όπως και να είστε!».

Αυτό ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδεψε τις φωτογραφίες της παρακάτω. Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες και εσείς στη gallery που ακολουθεί

Δείτε επίσης:
Αυτές είναι ίσως οι ωραιότερες φωτογραφίες μωρών και εγκύων που έχουμε δει (pics)

Έγκυος στο δεύτερο παιδί! Υπέροχες φωτογραφίες μαμάδων με τα πρωτότοκα παιδιά

Φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν την ομορφιά της εγκυμοσύνης (pics)

Ασυνήθιστες φωτογραφίες γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved