Ρεαλιστικές φωτογραφίες που δείχνουν πώς είναι να είσαι έγκυος (pics)

Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος γλυκιάς προσμονής;

Ρεαλιστικές φωτογραφίες που δείχνουν πώς είναι να είσαι έγκυος (pics)

Προφανώς όχι οι γυναίκες που έχουν γεννήσει. Γιατί αυτές γνωρίζουν από πρώτο χέρι, πόσο δύσκολο είναι -ειδικά μετά τον έκτο μήνα- να κάνεις ακόμα και τα πιο απλά πράγματα έχοντας μια φουσκωμένη κοιλιά.

Ας μη μιλήσουμε για τις αναγούλες, τις ναυτίες, τις ζαλάδες, τις αϋπνίες που έχεις βιώσει από την αρχή της εγκυμοσύνης ( υπάρχουν βέβαια και οι τυχερές, που δεν ταλαιπωρήθηκαν).

Ούτε για τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, τις λιγούρες και τις αλλαγές στο πρόσωπο και το δέρμα.Για το ότι δεν μπορείς να βολευτείς πουθενά, ότι πονάει η μέση σου, τα πόδια σου, οι κλειδώσεις σου. Ότι φουσκώνεις και νιώθεις σαν μπαλόνι που δεν ξεφουσκώνει.

Που δεν μπορείς να σκύψεις, να καθίσεις και να σηκωθείς με ευκολία…

Ας μιλήσουμε για την αγωνία, τις ανασφάλειες, τις τύψεις που σε κατακλύζουν. Για τους φόβους που δεν σε εγκαταλείπουν ποτέ, για το άγχος αν θα μπορέσεις να είσαι καλή μάνα. Για ένα σωρό άλλα πράγματα που ακόμα δεν γνωρίζεις αλλά ανησυχείς προκαταβολικά.

Όλα αυτά αποτυπώνει πολύ εύστοχα στις φωτογραφίες της η Danielle Guenther στη φωτογραφική συλλογή της υπό τον τίτλο "What the BUMP!?."

Οι φωτογραφίες είναι ρεαλιστικές καθώς αποτυπώνουν πώς είναι να είσαι πραγματικά έγκυος. Κάτι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι όλες οι γυναίκες που έχουν γεννήσει.

Διαβάστε επίσης

Φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν την ομορφιά της εγκυμοσύνης (pics)
Μέλλουσες μανούλες ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό! Το αποτέλεσμα θα σας... ξαφνιάσει! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved