Η εγκυμοσύνη σας στενοχωρεί; Κι όμως μπορεί να συμβεί!

Σε γενικότερα πλαίσια όσες γυναίκες πρόκειται να αποκτήσουν παιδιά, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Υπάρχουν όμως και μερικές περιπτώσεις που κάποιες γυναίκες βλέπουν μόνο τα αρνητικά, το σώμα που φουσκώνει, τους πρώτους μήνες που το στομάχι μπορεί να μην είναι στα καλά του και ο ύπνος που αλλάζει. Δεν πρέπει όμως αν έχετε αυτά τα συναισθήματα να αισθάνεστε ένοχες! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αγαπήσετε το μωρό σας ή ότι θα γίνετε κακές μαμάδες.

Η εγκυμοσύνη σας στενοχωρεί; Κι όμως μπορεί να συμβεί!

Εάν για τη διάθεσή σας φταίει η αλλαγή στην εμφάνισή σας, μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα. Μπορείτε να αρχίσετε γυμναστική, για παράδειγμα γιόγκα και ίσως βελτιώσετε και την διάθεσή σας.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ανησυχεί ακόμη περισσότερο εάν έχετε αυτά τα συναισθήματα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να ενταθούν. Σκεφτείτε ότι όταν αποκτήσετε το μωράκι σας πολλά θα αλλάξουν και σίγουρα και η διάθεσή σας, πόσω μάλλον και το σώμα σας, αφού πολλά από τα κιλά θα εξαφανιστούν. Επίσης όταν θα το πάρετε στην αγκαλιά σας θα ξεχάσετε όλα αυτά που σας έκαναν να αισθάνεστε άσχημα.

Αν δείτε ότι τα πράγματα δεν βελτιώνονται, δεν θα πείραζε να το συζητήσετε με τον γιατρό σας, ο οποίος σίγουρα θα μπορούσε να σας συμβουλέψει κατάλληλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved