Τips για άρωμα φρεσκάδας στο… σπίτι!

Η ευχάριστη αύρα που πλημμυρίζει το σπίτι μας, είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για να το κάνει ακόμα πιο όμορφο.

Τips για άρωμα φρεσκάδας στο… σπίτι!

Με τα παιδιά στο σπίτι, είμαστε συνέχεια με μια σκούπα στο χέρι, φωνάζοντας σαν υστερικές να μην λερώνουν τους χώρους, όμως στην ουσία δεν φταίει αυτό.

Πάμε να δούμε έξυπνα tips για να φρεσκομυρίζει πάντα το σπίτι


- Αερίζετε τους χώρους συχνά: Όταν ο καιρός είναι κατάλληλος, ανοίξτε τα παράθυρα κι αφήστε το ρεύμα που θα δημιουργηθεί από τον φρέσκο-εξωτερικό αέρα, να απομακρύνει τις μυρωδιές του χώρου. Είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος, για να φρεσκάρετε την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας.
- Διώξτε τις μυρωδιές από τα υφάσματα: Ανάμεσα στις ίνες των διαφόρων υφασμάτων, όπως στις ταπετσαρίες των επίπλων, στις κουρτίνες των παραθύρων ή στα χαλιά, παγιδεύονται σωματίδια που μπορούν να προκαλέσουν δυσοσμία.
- Λεμόνι, ο κρυφός σας σύμμαχος: Πολλές μυρωδιές μέσα στο σπίτι, συνήθως προέρχονται από το μαγείρεμα διάφορων τροφών, όπως τα ψάρια και τα κρεμμύδια. Για να καταπολεμήσετε αυτές τις μυρωδιές, κόψτε δύο λεμόνια στη μέση και βράστε τα, σε μια μικρή κατσαρόλα με νερό για μερικά λεπτά. Ο ατμός θα διασκορπίσει άρωμα από τα λεμόνια και βοηθήσει στην εξουδετέρωση των δυσάρεστων μυρωδιών.
- Καταπολεμήστε δραστικά και αποτελεσματικά τους λεκέδες:
Αν σας χυθεί κάτι πάνω στην ταπετσαρία των επίπλων σας ή στο χαλί σας, απορροφήστε τα πολλά υγρά με μια βελουτέ πετσέτα ή με χαρτί κουζίνας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved