Ντυθείτε άνετα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας

Μην σας πιάνει πανικός βλέποντας την κοιλίτσα σας να μεγαλώνει. Εντάξει... το σώμα αλλάζει αλλά αυτό είναι και το θαύμα της φύσης. Το αγαπημένο σας τζιν, οι ψηλοτάκουνες γόβες σας και το μεσάτο φόρεμα σας μπορούν να περιμένουν για λίγο στη ντουλάπα.

Ντυθείτε άνετα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας

Καταρχάς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι έγκυες κατά τη διάρκεια της κύησης είναι πιο λαμπερές και πιο όμορφες από ποτέ κι αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός σας παράγει τα πιο πολύτιμα καλλυντικά. Απολαύστε αυτή τη περίοδο της ζωή σας όσο τίποτα στον κόσμο. Το ντύσιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ένα κομμάτι αρκετά σημαντικό και αυτό γιατί αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να αλλάξετε τα πάντα στη ντουλάπα σας. Από εσώρουχα μέχρι παπούτσια.

Μην ξεχνάτε όμως πως δεν είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε κατάστημα με ρούχα εγκυμοσύνης. Τουλάχιστον για τους τρεις με πέντε πρώτους μήνες. Μπορείτε κάλλιστα σε οποιοδήποτε μαγαζί γυναικείας ένδυσης να βρει φαρδιά ρούχα σε όμορφα χρώματα, άνετες γραμμές, τα όποια να αναδεικνύουν την θηλυκότητα σας.

Επίσης καλό θα ήταν να μην μπείτε στη διαδικασία να φορέσετε φαρδιά ρούχα αν δεν έχετε «στρογγυλέψει» ακόμη. Φορέστε απλά ρουχαλάκια τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα, όμορφα και σέξι. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η φετινή μόδα προστάζει ρούχα σε πιο άνετες γραμμές, φορέματα αέρινα, κολλάν σε όλα τα χρώματα ενώ οι μπαλαρίνες (παπούτσια) έχουν γίνει must!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved