Συμπτώματα εγκυμοσύνης: Γνωστή ηθοποιός ανακάλυψε ότι είναι έγκυος από έναν σκύλο

Γνωστή ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και όπως αποκάλυψε η ίδια, από τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της, ήταν… ένας σκύλος!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης: Γνωστή ηθοποιός ανακάλυψε ότι είναι έγκυος από έναν σκύλο

Στις αρχές Νοεμβρίου, η ηθοποιός Tia Mowry αποκάλυψε, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Πριν λίγες μέρες, πάλι μέσα από το λογαριασμό της, στα social media, προχώρησε σε μία άλλη αποκάλυψη, τον περίεργο τρόπο, που η ίδια ανακάλυψε ότι είναι έγκυος.

Όπως είπε, στις αρχές της εγκυμοσύνης (κι ενώ η ίδια δεν είχε ιδέα ότι περιμένει παιδί) έκανε μία φωτογράφηση. Ο φωτογράφος είχε φέρει μαζί και το σκύλο του, ο οποίος είχε ρίξει όλη του την προσοχή στην ηθοποιό. Και ήταν τέτοια η συμπεριφορά του και ο τρυφερός τρόπος που την αντιμετώπιζε ο σκύλος, που η Tia Mowry παραξενεύτηκε. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη έγκυος, που είδε μία διαφορετική συμπεριφορά των αγαπημένων τετράποδων, απέναντι της. Και άλλες γυναίκες, που περίμεναν παιδί, διαπίστωσαν ότι οι σκύλοι τους, είχαν μία άλλη συμπεριφορά, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

tia mowry

Μήπως, τα τετράποδα έχουν μία έκτη αίσθηση; Μήπως αντιλαμβάνονται όταν μία γυναίκα περιμένει παιδί; Είναι ο σκύλος μας, ένα πρώιμο σημάδι εγκυμοσύνης; Ο καθηγητής κτηνιατρικής του Λος Άντζελες, Jeff Werber τονίζει στο Health.com, ότι οι σκύλοι, μέσω της μυρωδιάς, μπορούν να αντιληφθούν τις φυσικές και συναισθηματικές αλλαγές, στον άνθρωπο. «Τα σκυλιά μπορούν να ανιχνεύσουν πότε έρχεται μία κρίση, όταν το άτομο είναι υπογλυκαιμικό. Μπορούν να ανιχνεύσουν τον καρκίνο ή το φόβο του ανθρώπου», τονίζει ο καθηγητής.

Και το ίδιο ισχύει και με την εγκυμοσύνη. Ο dr. Jeff Werber πιστεύει ότι οι σκύλοι μπορούν να μυρίσουν τις ορμονικές αλλαγές, που συμβαίνουν στη γυναίκα, την περίοδο της εγκυμοσύνης. Μπορεί να μην καταλάβουν ότι αυτό το νέο άρωμα του δέρματος και της αναπνοής μίας εγκύου, προκαλείται από ένα μωρό που αναπτύσσεται μέσα της, όμως, γνωρίζουν ότι κάτι περίεργο της συμβαίνει, που τα κάνει πιο προσεκτικά και περιποιητικά απέναντί της. Και δεν είναι μόνο η μυρωδιά που τραβάει την προσοχή του σκύλου, αλλά και οι μεταβολές της διάθεσης ελέω των ορμονών, που μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη συμπεριφορά του, απέναντι σε μία έγκυο γυναίκα.

Διαβάστε επίσης

Αναγνωρίστε τα πρώιμα συμπτώματα εγκυμοσύνης

Συμπτώματα εγκυμοσύνης: Αυτά είναι τα είκοσι πιο συνηθισμένα

Είμαι έγκυος κι έχω σκύλο. Τι κίνδυνοι υπάρχουν;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved