Τι θα ήθελαν για τη Γιορτή της Μητέρας διάσημες μαμάδες;

Πολλές από τις διάσημες μαμάδες είναι αφοσιωμένες στα παιδιά τους και σίγουρα αισθάνονται και αυτές κουρασμένες πολλές φορές από τη φροντίδα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες ζητούν δώρο για την ημέρα που είναι αφιερωμένη σε αυτές την ξεκούραση.

Τι θα ήθελαν για τη Γιορτή της Μητέρας διάσημες μαμάδες;

Σε ερώτηση που έγινε στην Gwyneth Paltrow απάντησε: «Θέλω δέκα ώρες ύπνου! Αυτό είναι πρώτο στη λίστα.» Η Paltrow είναι μητέρα δύο παιδιών της Apple 8 ετών και του Moses 6.

Η Katie Couric από την πλευρά της με δύο μεγαλύτερα παιδιά είναι σίγουρα λίγο πιο ξεκούραστη, αν και τον τελευταίο καιρό τρέχει με τη νέα της εκπομπής. Αυτό που θέλει για την ημέρα της Μητέρας είναι να περάσει αρκετό χρόνο με την Ellie και την Carrie, 20 και 16 ετών και ένα «15λεπτο μασάζ στην πλάτη».

Η Tiffani Thiessen που έχει μια κόρη σχεδόν δύο ετών έχει σχεδιάσει τη μέρα, έτσι ώστε να είναι ξεχωριστή. «Λατρεύω κάθε στιγμή που περνάω με την κόρη μου. 'Εχω προετοιμάσει μια ιδιαίτερη Γιορτή της Μητέρας και μαζί μας θα είναι η μαμά μου και η γιαγιά μου. Θα είμαστε μαζί τέσσερις γεννιές», ανέφερε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved