Δέκα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην εγκυμοσύνη σας

Μέλλουσες μανούλες απανταχού: Περνάμε την εγκυμοσύνη μας με γκρίνες για τις καούρες, τα πρηξίματα στα πόδια και τα κιλά και ξεχνάμε τα σημαντικά.

Μην αναλώνεστε στις δυσκολίες, αρπαξτε την ευκαιρία να ζήσετε ανέμελα και λιγάκι 'εγωιστικά' την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας.

Oρίστε λοιπόν μερικά από τα αμέτρητα πράγματα που μπορείτε να κάνετε πριν μεγαλώσει η οικογένειά σας... Για σας.

  1. Μεινετε στο κρεβάτι, όλη μέρα. Κυριολεκτούμε. Περάστε άπειρες ωρες στο κρεβάτι. Θα έρθει η ώρα που θα είστε άρρωστη και δε θα μπορειτε ούτε λεπτό να ξεκουραστείτε. Διαβάστε στο κρεβάτι, φάτε στο κρεβάτι, κάνετε μανικιούρ στο κρεβάτι, δειτε τηλεόραση...



  2. Πηγαίνετε σε ένα λούνα παρκ. Εντάξει μην μπείτε στο τρενάκι του τρόμου, αλλα πάρτε τον καλόσας αγκαζέ και γινετε και πάλι παιδιά!

  3. Πηγαίνετε καπου καλά και φορέστε τα ακριβά σας κοσμήματα. Θα έρθει η ώρα που δε θα φοράτε ούτε βραχιολάκι από κλωστές γιατί όλα θα λερώονται και θα μπερδευονται ή θα ενοχλούν το μωρό.



  4. Κάντε ένα απίστευτα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, με άλατα, αρώματα και έλαια. Μείνετε μεχρι να μουλιάσετε....

  5. Παιδευτειτε με μια φοβερά δυσκολη και εφετζιδικη συνταγή... Φτιάξτε τη μόνη σας και δειπνήστε με τον καλό σας. Θα έρθει η ώρα που θα φτιάχνετε μόνο φρουτόκρεμες..



  6. Βγείτε με τις φίλες σας. Μονο κορίτσια. Που δεν είναι μαμάδες. Που δε θα μιλήσετε για πάνες και πιπίλες. Και μείνετε μέχρι αργά, ή...νωρις το πρωί.


  7. Διαβάστε ένα βιβλίο, χωρίς καμία διακοπή. αν γίνετε γονείς θα αναπολείτε τη στιγμή.



  8. Κάντε ένα πάρτυ. Καλεστε 10-15 φίλους, όχι γονείς, όχι παιδιά και περάστε αξέχαστα. Παραγγείλτε, παίξτε επιτραπέζια, γελάστε, κάνετε ό,τι σας κατέβει στο μυαλό.

  9. Νοικιάστε ένα διθέσιο αυτοκίνητο για μια βόλτα με τον σύντροφό σας, ή κλείστε πρώτη θέση σε ένα ταξίδι. Κάντε τελοσπάντων, μια πολυτέλεια για δύο.

  10. Κάντε κάτι αυθόρμητο. Βγείτε μια βόλτα χωρίς προορισμό, ή καλέστε κάποιον για μία βόλτα, ή ένα γεύμα στα ξαφνικά. Η κάντε μια έκπληξη σε κάποιον που θα την εκτιμήσει.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved