DIY τεστ εγκυμοσύνης; Κι όμως υπάρχει... Δείτε πώς θα μάθετε αν είστε έγκυες στο σπίτι

Πολλές γυναίκες και τι δεν θα έδιναν για να μάθουν αν είναι έγκυες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού και πριν αγοράσουν ένα τεστ εγκυμοσύνης.

DIY τεστ εγκυμοσύνης; Κι όμως υπάρχει... Δείτε πώς θα μάθετε αν είστε έγκυες στο σπίτι

Από τη στιγμή που μια γυναίκα θα υποπτευθεί εγκυμοσύνη, ψάχνει τρόπους για να το επιβεβαιώσει. Κάποιες φορές όμως, είναι πολύ νωρίς για να το μάθει ή απλά θέλει να ξέρει γιατί θα τη «φάει» η αγωνία μέχρι το πρωί που θα ανοίξουν τα φαρμακεία και τα διαγνωστικά.

Οπότε, τι μπορεί να κάνει; Απλά ψάχνει στο διαδίκτυο για να βρει τρόπους ή να ανακαλύψει συμπτώματα που θα της το μαρτυρήσουν. Εκεί όμως, ανάμεσα στα συμπτώματα και τις συμβουλές, μπορεί να ανακαλύψει περίεργα και παράξενα πράγματα, όπως αυτό που ανακαλύψαμε εμείς.

Ποιο είναι αυτό; Το DIY τεστ εγκυμοσύνης που γίνεται στο σπίτι. Εμείς απλά σας το παρουσιάζουμε και δεν σας προτείνουμε να το εφαρμόσετε.

Πώς γίνεται το τεστ:
Αν είστε ακόμη περίεργη για το πώς γίνεται αυτό το τεστ, ακόμη και αν σας προτείναμε να μην το κάνετε σπίτι, δεν θα σας αφήσουμε με την αγωνία. Πρώτα από όλα, μαζεύετε σε έναν ουροσυλλέκτη τα ούρα σας. Έπειτα βάζετε αρκετή ποσότητα λευκής οδοντόκρεμας μέσα σε ένα πιάτο ή ποτήρι μαζί με μερικές σταγόνες από τα ούρα σας. Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Οδοντόκρεμα.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μάρκα, απλά να είναι λευκή. Έπειτα περιμένετε η οδοντόκρεμα να γίνει αφρώδης και πηχτή (όπως στο παράδειγμα του παρακάτω βίντεο), αν ναι τότε «τσα!» είστε έγκυος. Αν όμως, η οδοντόκρεμα δεν αλλάξει χρώμα τότε δεν είστε έγκυες.

Πώς όμως αυτή η μέθοδος έγινε γνωστή; Σύμφωνα με το BabyPrepping.com, το τεστ της οδοντόκρεμας, άρχισε να εφαρμόζεται τα παλαιότερα χρόνια. Τότε που τα τεστ εγκυμοσύνης ήταν δυσεύρετα στα φαρμακεία.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved