8 πράγματα που θα είναι καλό να έχετε στο μαιευτήριο (και πιθανόν δεν τα έχετε σκεφτεί)

Περιμένετε το μωρό -ή τα μωρά- σας και ψάχνετε τί να βάλετε στην περίφημη βαλιτσα!

8 πράγματα που θα είναι καλό να έχετε στο μαιευτήριο (και πιθανόν δεν τα έχετε σκεφτεί)

Εκτός από τα απαραίτητα που θα βρείτε παντού όπου ψάξετε ή όπου ρωτήσετε, ορίστε ακομη μερικά που μπορεί να σας έχουν διαφύγει και πιθανόν να χρειαστείτε στο μαιευτήριο!

1. Μαντηλάκια καθαρισμού (και ενυδατική κρέμα)

Μόλις γεννήσετε, θα έχετε στο πρόσωπό σας πολύ ιδρώτα και πολλά δάκρυα! Μπορεί μετά να θέλετε να φρεσκαριστείτε, αλλά να μην μπορείτε να σηκωθείτε. Τα μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου θα σας σώσουν. Στην ίδια σκέψη, προμηθευτείτε και με μία ενυδατική κρέμα για μετά, για να είστε λαμπερές και περιποιημένες!

2. Ξηρο σαμπουάν.

Είναι πιθανό τα μαλλιά σας να λαδώσουν. Τη δεύτερη ή τρίτη μερα να θέλετε να τα λοούσετε αλλά να μη μπορείτε για διάφορους λόγους. Ενα ξηρό σαμπουάν θα σας δώσει τη λύση!

3. Μία πετσέτα.

Οχι σαν του νοσοκομείου σκληρή και μικρή. Τη δική σας μαλακή, αφράτη, καθαρή, μοσχομυριστή πετσέτα.

4. Σαγιονάρες.

Μην πάρετε παντόφλες αν το επιτρέπει ο καιρός. Οι σαγιονάρες θα σας βοηθήσουν και στην περίπτωση που κάνετε ντους.

5. Το δικό σας πιστολάκι.

Αν τελικά λουστείτε, καλό θα είναι να έχετε ένα σεσουάρ με πραγματική ισχύ και όχι ένα που απλώς κάνει θόρυβο χωρίς καμία επίπτωση στο ίσιωμα ή στέγνωμα των μαλλιών σας, όπως πολλών νοσοκομείων ή ξενοδοχείων.

6. Μην ξεχάσετε τον φορτιστή του τηλεφώνου σας! Και μαζί με αυτόν ένα καλώδιο επέκτασης. Αν φορτίζει σε κάποια περίεργη θέση μακριά από το κρεβάτι σας, δεν είναι δυνατόν να σηκώνεστε κάθε φορά που χτυπάει... Θα χτυπάει συχνά!

7. Βούτυρο κακάο.

Ενα λιπ μπάλμ για τα χείλη, ένα ενυδατικό, κάτι... Πρώτο πράγμα που χάνει την υγρασία του στα νοσοκομεία είναι τα χείλη σας. Ειδικά μετά την τεχνική Λαμάζ που θα τα έχετε ταλαιπωρήσει!

8. Μία έξτρα τσάντα.

Θα βγείτε με πολλά περισσότερα πράγματα από όσα όταν μπήκατε. Μη βγείτε με 5000 σακούλες, φέρτε ένα σακίδιο για ό,τι αγοράσετε ή σας δωρίσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved