Η πιο απίθανη ανακοίνωση της πιο απροσδόκητης εγκυμοσύνης κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Todd Krieg και η Amanda Diesen αρραβωνιάστηκαν και ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους την ίδια μέρα, αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα ευχάριστα, αφού το ζευγάρι κατέρριψε τις ...αρνητικές προσδοκίες των γιατρών!

Η πιο απίθανη ανακοίνωση της πιο απροσδόκητης εγκυμοσύνης κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Amanda, πρώην νοσηλεύτρια σε ένα κέντρο φυσιοθεραπείας γνώρισε τον Todd τον Οκτώβρη του 2015, ένα χρόνο μετά από ένα άσχημο ατύχημα με τη μηχανή του, το οποίο έδωσε τέλος στην καριέρα του στους αγώνες με τις μηχανές και τον άφησε παράλυτο από το στήθος και κάτω.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε στη διάρκεια της θεραπείας του Todd και μόλις εκείνος παραδέχθηκε τον έρωτά του για την όμορφη θεραπεύτριά του, τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους. Μετακόμισαν και μένουν από τότε μαζί.

Παρόλο που έχουν αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, μία αξιολάτρευτη φωτογραφία που ανάρτησαν στο reddit τρέλανε το διαδίκτυο.

Δεν είναι μόνο ότι η ευτυχισμένη μελλουσα μανούλα είναι ήδη 14 εβδομάδων, αλλά το γεγονός ότι οι γιατροί είχαν πει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να συλλάβει η Amanda!

Η απίθανη ανάρτηση δείχνει την Αmanda να κρατάει το υπερηχογράφημα και τον τρελαμένο από χαρά Todd, να πανηγυρίζει με τη γλώσσα έξω, και στον τοίχο το σύνθημα "Δουλεύει ακόμη!" να δινει φανταστικό νόημα στην φωτογραφία! Κανείς δε μπορεί παρα να χαρεί ατελείωτα με τη φωτογραφία του ζευγαριού!

I hear Reddit likes seeing paraplegics defy the odds...
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved