Συμβουλές γάμου για νύφες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Είστε έγκυος και σε λίγο καιρό παντρεύεστε; Μην αγχώνεστε, θα τα καταφέρετε!

Συμβουλές γάμου για νύφες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε, θα πρέπει οι ρυθμοί σας να μην είναι έντονοι.

-Εάν έχετε τη δυνατότητα επισπεύστε λιγάκι τις διαδικασίες για το γάμο, έτσι ώστε να μην είστε περισσότερο από 6 μηνών έγκυος, για να μην είστε και πολύ κουρασμένη. Ιδανικά, επειδή το πρώτο τρίμηνο είναι απαγορευτικό για χορούς και πανηγύρια, κανονίστε το μυστήριο να γινει κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου. Η κοιλίτσα θα είναι εμφανής, οι ζαλάδες περιορισμένες και η συχνοουρια δε θα είναι τρομερά εμφανής!

-Ενημερώστε τους συγγενείς που μπορεί να παραξενευτουν. Δε θέλετε τη γιαγιά ή τη θεία σας/του καλού σας να είναι έκπληκτη σε όλο το μυστήριο, με το μέγεθος της κοιλιάς σας. Αν νομίζετε ότι θα της 'κακοφανεί', προετοιμαστείτε για να μη σας χαλάσει η μέρα... Προετοιμάστε την ίδια για να ξέρει τι να περιμένει.

-Ζητήστε βοήθεια. Μαζέψτε τις φίλες σας και οργανωθείτε για τις εξωτερικές σας δουλειές (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμό).

-Διαλέξτε ένα άνετο νυφικό φόρεμα ώστε να μην αισθάνεστε πίεση στην κοιλιά σας. Αφήστε περιθώριο για έξτρα φούσκωμα...

-Κεφάλαιο «βέρες»: Θα πρηστούν και τα δάχτυλά σας, οπότε το μονόπετρο που φαίνεται από το διάστημα ας μην αγοραστεί ακόμα. Ζητήστε από τον καλό σας να σας αγοράσει κάτι πιο οικονομικό ...προς το παρόν τουλάχιστον!

-Μην κάνετε κοκτέηλ πάρτι ...ορθίων! Ή αν κάνετε, φροντίστε να έχετε πάντα εσεις μία καρέκλα εύκαιρη! Δεν ξέρετε ποια στιγμή θα σας έρθει να καθησετε!

-Διαλέξτε να φορέσετε νυφικές μπαλαρίνες. Αλλιώς προπονηθείτε με τα τακουνια και επισης να μην ξεχάσετε ότι θα πρηστουν ΚΑΙ τα ποδια σας! Επιλέξτε ένα ζευγάρι γόβες η πέδιλα, το οποίο δεν θα είναι πολύ ψήλο και φυσικά σε κάθε περίπτωση να έχετε μαζί σας κι ένα φλατ ζευγάρι μήπως κουραστούν τα πόδια σας.

-Προσέξτε το μενού! Να θυμάστε ότι εσεις τουλάχιστον εχετε ήδη κατακράτηση υγρών οπότε προσοχή στο αλάτι... Και ακόμη, αν κατι σας φέρνει ανακατωσούρα... μην το συμπεριλάβετε στο μενού σας όσο νόστιμο μπορεί να είναι.

- Ο μοναδικός σας σύμβουλος για την εγκυμοσύνη είναι ο γιατρός σας. Συμβουλευτείτε τον για κάθετι που απαιτεί προσοχή. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε τις μοναδικές αυτές σας στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved