Επώνυμες λιγούρες εγκυμοσύνης! Τι λιγουρεύονται οι διάσημες;

Μπορεί να είναι επώνυμες και πολύ λαμπερές όπως οι λιγούρες της εγκυμοσύνης δεν κάνουν διακρίσεις. Τι λιγουρεύονταν περισσότερο οι stars κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους;

Επώνυμες λιγούρες εγκυμοσύνης! Τι λιγουρεύονται οι διάσημες;

Gwyneth Paltrow: Πίτσες και μεξικάνικο φαγητό! Και όπως είχε δηλώσει και η ίδια: "Διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν πολλά μεξικάνικα εστιατόρια στο Λονδίνο, και πως οι πίτσες ήταν υπερβολικά μικρές για να καλύψουν την πείνα μου!"

Victoria Beckham: Καπνιστό σολομό! Ο σύζυγός της David Beckham είχε πει: "Όταν κυοφορούσε τον Brooklyn δεν της έφτανε ποτέ ο σολομός, ήθελε όλη την ώρα!"

Cate Blanchett: Τουρσί με άνηθο και παγωτό!!! Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Life Aquatic" ήταν έγκυος, και όταν το συνεργείο της έφερνε το αγαπημένο της σνακ, η Blanchett απλά τρελαινόταν!

Julia Roberts: Όπως είχε δηλώσει η ίδια: "Δεν είχα κάποια λιγούρα, εμένα μου βγήκε στους ήχους! Το περίεργο είναι ότι η φωνή μου άλλαξε. Και είχα τον πιο απαίσιο ήχο γέλιου. Το γέλιο μου ηχούσε σαν φορτηγό."

Catherine Zeta Jones: Τουρσί. Ο σύζυγός της Michael Douglas είχε δηλώσει: " Ήταν τρελή για το τουρσί και ειδικότερα για το τουρσί που λέγεται Branston Pickle. Mε έστελνε να το βρω όλες τις ώρες, και πιστέψτε με, δεν είναι το πιο εύκολο να το βρεις στη Νέα Υόρκη και στο LA."

Sarah Jessica Parker: Το Fast food. Πρέπει να είμαι η μόνη γυναίκα που είχε λιγούρες και πριν αλλά και μετά τη εγκυμοσύνη!

Liz Hurley: Ινδικό φαγητό όλη την ώρα!

Πηγή: shape

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved