«Eγκυμοσύνη: Η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή της γυναίκας», το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Εντάξει, μη με πάρετε απ’ τα μούτρα... Είναι και οι ορμόνες που χορεύουν και χρειάζομαι αγάπη και προδέρμ αυτές τις μέρες. Αλλά πραγματικά, θα ήθελα πολύ να γνωρίσω από κοντά τις εγκυούλες που περνάνε την... «πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους» με την κοιλιά στο στόμα και όλα τα παρελκόμενα της εγκυμοσύνης!

«Eγκυμοσύνη: Η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή της γυναίκας», το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Είναι πολύ όμορφο πράγμα να φέρνεις στη ζωή ένα ανθρωπάκι. Δε συγκρίνεται με καμία ευτυχία στον κόσμο! Ένα θαύμα συντελείται μέσα στο σώμα της γυναίκας, αυτοματοποιημένα, χωρίς να το καταλαβαίνει στην αρχή. Μετά όμως;

Και πάμε τώρα στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα στη ζωή μιας γυναίκας που είναι ήδη μαμά και έχει ζήσει με ενθουσιασμό την πρώτη της φορά, η δεύτερη είναι λίγο... πιο δύσκολη, λίγο πιο πεζή.

Δεν ξέρω πώς το βιώνουν οι άλλες μαμάδες, εγώ πάντως δε θα έλεγα ότι απολαμβάνω τη δεύτερη φορά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν αισθάνομαι ευγνώμων γι’ αυτό που μου συμβαίνει. Κάτι που το ήθελα τόσο πολύ και ήρθε όμορφα και αβίαστα στη ζωή μου σε αντίθεση με άλλες γυναίκες που ταλαιπωρούνται χρόνια με εξωσωματικές και επίπονες διαδικασίες για να καταφέρουν να γίνουν μαμάδες. Το ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved