Τεστ εγκυμοσύνης: Τώρα μπορεί να γίνει και με Bluetooth

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, τώρα το τεστ εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει και μέσω Bluetooth!

Τεστ εγκυμοσύνης: Τώρα μπορεί να γίνει και με Bluetooth

Σήμερα, οι άνθρωποι όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Ο καθένας αναμένει η τεχνολογία να κάνει τη ζωή ευκολότερη για την ανθρωπότητα. Η καθημερινότητά μας σε μεγάλο βαθμό, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι υπερβολικά εξαρτημένη από την τεχνολογία.

Και, να που μια πρόσφατη είδηση ​​πήγε αυτή την τεχνολογική εξάρτηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μια εταιρεία με την επωνυμία First Response πρόσφατα λάνσαρε ένα Bluetooth κιτ εγκυμοσύνης! Αναρωτιέστε τι στο καλό είναι πάλι τούτο; Ή πώς το Bluetooth συνδέεται με την εγκυμοσύνη;

Αποδεικνύεται ότι η συσκευή Bluetooth συγχρονίζεται με το απλό τεστ εγκυμοσύνης, και σας λέει πολλά περισσότερα από ένα απλό θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα. Η συσκευή Bluetooth έχει σχεδιαστεί για να σας δεσμεύει για περίπου 3 λεπτά, ώστε να καταγράψει τα επίπεδα των ορμονών σας. Ενώ, αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ απλό οι περισσότερες γυναίκες που το δοκίμασαν ορκίζονται να νιώθουν ότι κρατάει μια ζωή!

first responsetm pregnancy pro digital pregnancy test and app access 5 HR

Πώς λειτουργεί το Bluetooth

Η εταιρία Qualcomm δημιούργησε το πρώτο ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνης με το όνομα «Pregnancy PRO Digital Pregnancy Test & App Access». Ένα τεστ όπου στέλνει ένα σήμα στην εφαρμογή και καθιστά σίγουρη μια ποιο προσωποποιημένη εμπειρία χρήστη. Επίσης η εταιρεία ευελπιστεί να μειώσει το στρες στο οποίο έγκεινται οι περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια του τεστ.

Για το λόγο αυτό, υπάρχουν πολλές επιλογές από τις οποίες μπορεί να επιλέξει κανείς όση ώρα περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ. Η επιλογή «Χαλάρωσέ με», παίζει χαλαρωτική μουσική, η επιλογή «Επιμόρφωσέ με», προσφέρει ενημερωτικό υλικό σχετικό με τη γονιμοποιήση και την εγκυμοσύνη. Τέλος, η επιλογή «Διασκέδασέ με», παίζει μουσική και βίντεο ώστε να διασκεδάσει μία γυναίκα που βρίσκεται στην «αναμονή» των αποτελεσμάτων. Ακούγεται καταπληκτικό, δεν νομίζετε;

Όταν πια πάρετε τα αποτελέσματα, το τεστ, μέσω της εφαρμογής ή της ίδιας της συσκευής, προτείνει τρόπους να αυξήσει μια γυναίκα τις πιθανότητες της σύλληψης αν έχει βγει αρνητικό, ή να προβλέψει την ημερομηνία τοκετού αν βγει θετικό. Η εφαρμογή επίσης, δίνει μία λίστα με συχνές ερωτήσεις που μπορεί μια γυναίκα να θέλει να ρωτήσει τον γυναικολόγο της, και επιπλέον θα μπορεί να κρατάει και ημερολόγιο με τα πιο σημαντικά επιτεύγματα κατά τη διάρκεια της κύησης.

490726 first response pregnancy pro digital pregnancy test app access

Γιατί δημιουργήθηκε αυτή η συσκευή;

Σύμφωνα με την Wendy Bishop, η συσκευή δημιουργήθηκε για να αποτρέψει το άγχος που έχουν οι γυναίκες που κάνουν ένα τεστ εγκυμοσύνης αλλά και για να της δώσουν όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες γίνεται. Σύμφωνα με την First Response, σε έρευνα που διεξήγαγε, σχεδόν 6 στις 10 έγκυες γυναίκες χρησιμοποιούν τα smartphones τους για να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με την υγεία και την εξέλιξη της εγκυμοσύνης τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved