Προετοιμαστείτε για την πρώτη βόλτα με το μωρό σας

Περιμένατε πως και πώς να περάσει ο καιρός και να μπορείτε να βγείτε με το μωρό σας. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να προβληματιστείτε για το ντύσιμό σας, το καλύτερο είναι να φορέσετε κάτι άνετο. Αν πελαγώνετε για το τι θα πάρετε μαζί σας και σας παίρνει πολλή ώρα έχετε προγραμματίσει από πριν στο μυαλό σας πως θα πρέπει να προετοιμαστείτε.

Προετοιμαστείτε για την πρώτη βόλτα με το μωρό σας

Φτιάξτε μια λίστα: Να έχετε μαζί τουλάχιστον δύο πάνες, μικρά πακέτα με μωρομάντηλα, μία απαλή κουβερτούλα και ένα ζακετάκι. Να έχετε τα αγαπημένα του πράγματα που είναι εύκολο να κουβαλήσετε για να μην σας λείψουν.

Έχετε από πριν μια τσάντα έτοιμη: Είναι καλό να έχετε την τσάντα στην άκρη έτοιμη με τα πράγματα που θα χρειαστείτε και να την ανανεώνετε σε περίπτωση που κάνετε χρήση τους.

Να έχετε έτοιμα και τα δικά σας ρούχα: Βάλτε στην άκρη άνετα ρούχα για να τα βάλετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να πάτε βόλτα. Βάλτε και τα πιο άνετα παπούτσια που έχετε στην άκρη.

Τσεκάρετε τον καιρό: Δείτε πρώτα αν θα βρέξει την ημέρα που προγραμματίζετε να βγείτε την πρώτη σας βόλτα.

Επιλέξτε πιο ήρεμα μέρη για αρχή: Φανταζόμαστε ότι μετά από λίγες μέρες κλεισμένη στο σπίτι θα θέλατε η πρώτη έξοδος με το μωρό σας να ήταν κάτι ξεχωριστό. Όμως αυτό μάλλον θα πρέπει να περιμένετε να το κάνετε λίγο αργότερα και σταδιακά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved