Πώς μπορείτε να αποφύγετε μία λιγούρα της εγκυμοσύνης σας!

Το «τρώμε για δυο» ξέρουμε ότι πλέον έχει καταρριφθεί. Γι' αυτό και δεν μπορείτε να επικαλείστε τον συγκεκριμένο μύθο για να τρώτε ό,τι βρίσκετε μπροστά σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Πώς μπορείτε να αποφύγετε μία λιγούρα της εγκυμοσύνης σας!

Είναι γεγονός, ότι οι περισσότερες γυναίκες σήμερα προσπαθούν όλο και περισσότερο να μην παίρνουν πολλά κιλά κατά τη διάρκεια αυτής της τόσο γλυκιάς περιόδου. Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Καταπολεμούν τις λιγούρες τους με διάφορους τρόπους, χωρίς καν να πιέζονται ή να στερούνται κάτι. Αν λοιπόν είστε έγκυος και έχετε λιγούρες, ακολουθήστε τα παρακάτω tips που θα δείτε πως θα αποδώσουν και έτσι δεν θα πάρετε περιττά κιλά που δεν χρειάζεστε.

Αν λοιπόν σας πιάσει λιγούρα, μην τρέξετε να πάρετε από το ψυγείο την τούρτα, να τη βάλετε μπροστά σας και να αρχίσετε να τρώτε. Προτιμήστε να φάτε κάτι πιο υγιεινό. Γλυκό μεν, υγιεινό δε. Ένα μπολ με γάλα, μία κουταλιά μαύρη ζάχαρη και κορν φλέικς ολικής αλέσεως είναι ό,τι καλύτερο. Ή ένα μπολ με γιαούρτι, μέλι και καρύδια. Αν πάλι σας αρέσουν τα φρούτα, αντί για καρύδια, βάλτε φρούτα της αρεσκείας σας. Επίσης, προτιμήστε γλυκά του κουταλιού και φάτε μία μερίδα αντί να φάτε κάτι πολύ παχυντικό. Επίσης, αν σας έρθει λιγούρα για κάτι αλμυρό, πάρτε κριτσίνια και φάτε, ή το φαγητό που είχατε μαγειρέψει το μεσημέρι. Φάτε το σε μικρή ποσότητα. Έτσι και την πείνα σας θα 'ξεγελάσει' και δεν θα φάτε κάτι για το οποίο αργότερα θα μετανιώνετε...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved