Ποια είναι τα συμπτώματα που «μαρτυρούν» ότι θα κάνετε αγόρι

Η γυναίκα βιώνει με διαφορετικό τρόπο την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα συμπτώματα που είναι κοινά στις εγκύους ή εκδηλώνονται με διαφορετική συχνότητα και ένταση.

Ποια είναι τα συμπτώματα που «μαρτυρούν» ότι θα κάνετε αγόρι

Ακόμα και οι έγκυες που δεν πιστεύουν σε «οιωνούς» , « σημάδια» και άλλες ...δοξασίες, μπαίνουν στον πειρασμό, μέχρι να κάνουν τον υπέρηχο που θα τους γνωστοποιήσει το φύλο του μωρού, να ερμηνεύσουν ορισμένα σημάδια.

Δείτε με ποιον νέο τρόπο μπορείτε να προβλέψετε το φύλο του μωρού σας!

Την περασμένη φορά σας γράψαμε για τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης που μαρτυρούν ότι θα αποκτήσετε κορίτσι. Ας δούμε σήμερα, ποια είναι τα σημάδια εκείνα που δείχνουν ότι περιμένετε αγόρι.

-Γεύσεις αλμυρές και πικάντικες: Αν θέλεις να τρως αλμυρά ή ξινά τρόφιμα, πικάντικα, πρωτεϊνούχα, αλλαντικά και τυριά , είναι ενδείξεις ότι θα κάνεις αγόρι.

-Ναυτία: Αν έχεις ελάχιστα έως καθόλου συμπτώματα ναυτίας και εμετών, προετοιμάσου για το γιο.

-Μέγεθος κοιλιάς: Αν η κοιλιά σου είναι μυτερή και «κοιτάζει» χαμηλά, τότε περιμένεις αγοράκι.

-Ροζ ούρα: Είναι δυνατόν το χρώμα των ούρων να μαρτυρήσει το φύλο του μωρού ; Ε ναι, λοιπόν. Αν είναι ροζ, πρόκειται για κοριτσάκι. Αν δεν είναι όμως, τότε είναι αγοράκι.

-Στήθος: Για κάποιους, το μέγεθος του στήθους μιας εγκύου μπορεί να μαρτυρήσει το φύλο του μωρού. Αν το δεξί στήθος , είναι μεγαλύτερο, τότε είναι αγόρι.

-Κρύες πατούσες: Αν είστε από τις γυναίκες που έχετε μόνιμα παγωμένες πατούσες, τότε το πιθανότερο είναι να αποκτήσετε αγόρι. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί και ιατρικά καθώς λέγεται ότι η εγκυμοσύνη σε αγόρι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στο κυκλοφορικό μιας εγκύου και έτσι είναι λογικές οι παγωμένες πατούσες.

Δεν τελειώσαμε. Πηγαίνετε σε μία φίλη σας που έχει γεννήσει πρόσφατα κοριτσάκι. Αν το πάρετε αγκαλιά και κάθεται τότε περιμένετε αγόρι. Αν όχι, τότε πρόκειται για κοριτσάκι.

Ποια είναι τα συμπτώματα που «μαρτυρούν» ότι θα αποκτήσετε κορίτσι

Photo: Olivera Rusu

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved