Εγκυμοσύνη: Οι ορμόνες κοντεύουν να σας τρελάνουν;

Θα πρέπει να το περιμένετε ότι θα συμβεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σας πει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις σας.

Εγκυμοσύνη: Οι ορμόνες κοντεύουν να σας τρελάνουν;

Σε κάθε γυναίκα διαφέρουν και πολλές φορές μπορεί να κάνουν να αλλάζετε διάθεση σε χρόνο ρεκόρ. Περιμένοντας ότι θα συμβεί σίγουρα θα είστε καλύτερα προετοιμασμένες.

Ηρεμήστε: καμία γυναίκα δεν μπορεί να γίνει Superwoman στην εγκυμοσύνη της και να τα κάνει όλα. Χρειάζεται χρόνος για πολλά πράγματα και πάνω απ΄όλα ηρεμία και όχι άγχος για το τι θα προλάβετε και τι όχι. Είναι καλό να προετοιμάζετε πράγματα αλλά μέχρι ενός σημείου.

Να είστε ρεαλίστριες: Πρέπει να ξέρετε ποια είναι τα όρια σας και να τα θέτετε. Κυρίως στον εαυτό σας. Πρέπει να μην ξεπερνάτε τον ίδιο σας τον εαυτό και να κάνετε και λίγο πίσω .

Κάντε ασκήσεις: Ακόμη και μέσα στο σπίτι, αν δεν έχετε χρόνο να πάτε κάπου, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ελαφριάς – καλό είναι να έχετε συμβουλευτεί κάποιον που γνωρίζει – για να μπορείτε να ξεχνιέστε και να χαλαρώνετε.

Ζητήστε βοήθεια: Ο σύντροφος σας θα είναι δίπλα σας και εάν του ζητήσετε κάποια πράγματα δεν θα σας το αρνηθεί. Εάν είστε μόνες ζητήστε τη βοήθεια κάποιου οικογενειακού μέλους και μαζί θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τα πάντα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved