Το βίντεο της εγκυμοσύνης τους έγινε viral, τώρα υποφέρουν από τον πόνο της αποβολής! (βίντεο)

Από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στην κορυφή του YouTube, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη τους με τον πιο απίθανο τρόπο. Λίγες μέρες αργότερα, ο Σαμ και η Νια, βρέθηκαν ξανά μπροστά στην κάμερα για να μοιραστούν κάποια άσχημα νέα, με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Το βίντεο της εγκυμοσύνης τους έγινε viral, τώρα υποφέρουν από τον πόνο της αποβολής! (βίντεο)

Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγραφεί ο πόνος, ο θυμός και οι ενοχές μια αποβολής εμβρύου. Μία στις πέντε γυναίκες, καθημερινά μαθαίνουν ότι αποβάλουν πριν συμπληρώσουν τη 12η εβδομάδα της κύησης. Το πραγματικό ποσοστό των αποβολών είναι ακόμη μεγαλύτερο ωστόσο, γιατί μερικές γυναίκες αποβάλουν προτού συνειδητοποιήσουν ότι ήταν έγκυες, σύμφωνα με το Royal Women's Hospital.

Κάποιοι από αυτούς δεν μοιράζονται τον πόνο τους, ο Σαμ όμως με τη Νία, επέλεξαν να πουν τα άσχημα νέα.

Το βίντεο για το πώς ο Σαμ, σόκαρε τη γυναίκα του ανακοινώνοντάς της ότι είναι έγκυος πριν εκείνη καν το αντιληφθεί, έχει προβληθεί πάνω από 9.000.000 φορές και όποιος έχει παρακολουθήσει αυτό το πρώτο βίντεο μπορεί να δει καθαρά, πόσο συγκινημένοι είναι όλοι που η οικογένειά τους μεγαλώνει.

Χθες, το ζευγάρι δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο, που εξηγεί, το λόγο που «χάθηκαν» την προηγούμενη μέρα, ανακοινώνοντας τα θλιβερά νέα. Πρόκειται για την πρώτη αποβολή του ζευγαριού και η Νία παραδέχεται ότι η κενότητα και η στενοχώρια που έρχεται με μια αποβολή είναι ένα μεγάλο σοκ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved