Ο ύπνος ιδιαίτερα σημαντικός για τις ημέρες της εγκυμοσύνης

Σε όποιο τρίμηνο και να βρίσκεται είναι πολύ σημαντικό να κοιμάστε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο ύπνος ιδιαίτερα σημαντικός για τις ημέρες της εγκυμοσύνης

Σε αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει πολύ η κοιλιά σας που όσο περισσότερο φουσκώνει τόσο πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα. Τα προβλήματα είναι πολλά και για να κοιμηθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε.

Εάν πρέπει συνεχώς να πηγαίνετε στην τουαλέτα: Έτσι κι αλλιώς θα έχετε θέμα με την τουαλέτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφού η ουροδόχος κύστη πιέζεται συνεχώς. Για να μην σας πιάνει το βράδυ, μέχρι τις έξι να έχετε πιεί τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού που πίνεται καθημερινά.

Αν σας πιάνει λιγούρα για κάτι: Έχετε δίπλα σας ένα φρούτο και ένα αλμυρό σνακ. Έτσι για ότι από τα δύο σας έρθει λιγούρα, να μην χρειαστεί να κάνετε το δρόμο μέχρι την κουζίνα.

Εάν σας πιάνει το άγχος: Μιλήστε πριν κοιμηθείτε με κάποιον, είτε με τον σύντροφό σας είτε με κάποια φίλη σας. Πείτε τους για τις ανησυχίες σας και σίγουρα θα είστε πιο ξαλαφρωμένες μετά.

Τρώτε όσο πιο νωρίς γίνεται για να μην επηρεάζεται ο ύπνος σας από το στομάχι σας.

Εάν έχετε εφιάλτες: Είναι πολύ συχνοί μεταξύ των εγκύων. Με λίγη γιόγκα και με αρκετή συζήτηση με τους δικούς σας ανθρώπους οι φόβοι σας θα μειωθούν και το ίδιο και οι εφιάλτες.

Αν δεν μπορείτε να βολευτείτε: Φροντίστε το χώρο σας χρησιμοποιώντας τα μαξιλάρια σας. Ένα κάτω από την κοιλιά και ένα πίσω στην πλάτη μάλλον θα είναι αρκετά για να σας βοηθήσουν να είστε καλύτερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved