Μαμά γεννά στο αυτοκίνητο και ο μπαμπάς βιντεοσκοπεί όλη τη διαδικασία με την κάμερα! (βίντεο)

Αυτό το εκπληκτικό βίντεο αποκαλύπτει μια μοναδική ιστορία γέννησης. Παρακολουθήστε πως αυτή η μαμά γεννά καθώς βρίσκεται στο κάθισμα του συνοδηγού, στο εν κινήσει αυτοκίνητο που οδηγεί ο σύζυγός της.

Μαμά γεννά στο αυτοκίνητο και ο μπαμπάς βιντεοσκοπεί όλη τη διαδικασία με την κάμερα! (βίντεο)

Η Λέσια Πέτιτζον, ποτέ δεν περίμενε ότι θα γεννούσε το τρίτο της παιδί με αυτό τον τρόπο. Και σίγουρα ποτέ δεν περίμενε να παρακολουθήσουν τη γέννα της πάνω από 19.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Στο παρακάτω βίντεο η Λέσια, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του τοκετού, γεννά το τρίτο της παιδί, που είναι αγόρι, ενώ ο σύζυγός της, Τζον Πέτιτζον βιντεοσκοπεί όλη τη διαδικασία, ενώ οδηγεί με ψυχραιμία για την μαιευτική κλινική.

Παρά τον μεγάλο πόνο, τη δυσκινησία και τη ζώνη ασφαλείας, τόσο η Λέσια, όσο και ο σύζυγός της παρέμειναν ψύχραιμοι καθ΄όλη τη διάρκεια του τοκετού. Οι δυο τους εξηγησαν ότι αναγκάστηκαν να γεννήσει η νεαρή μητέρα στο αυτοκίνητο, καθώς δεν είχαν κινητό τηλέφωνο μαζί τους για να ειδοποιήσουν τις πρώτες βοήθειες. «Φοβόμουν πολύ να γεννήσω στο αυτοκίνητο», είπε η Λέσια, «Μάλιστα στο τέλος δεν ήξερα αν αναπνέει σωστά!».

Για όσους αναρωτιέστε, ο μικρός Τζόσιαν -έτσι τον ονόμασαν οι γονείς του- χαίρει άκρας υγείας και γεννήθηκε 4 κιλά και 500 γραμμάρια. Είναι το μοναδικό αγόρι καθώς τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, είναι κορίτσια.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved