Πράγματα που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας (και όχι δεν είναι αυτά που διαβάζετε από διάφορα άλλα sites)

Σίγουρα ξέρετε ότι δεν πρέπει να τρώτε ωμά ψάρια στην εγκυμοσύνη σας, ότι πρέπει να πλένετε πολύ καλά τα λαχανικά σας, ότι δεν πρέπει να κουράζεστε, να πίνετε αλκοόλ, αλλά ωστόσο υπάρχουν και άλλα στη λίστα με τα «όχι» της εγκυμοσύνης!

Πράγματα που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας (και όχι δεν είναι αυτά που διαβάζετε από διάφορα άλλα sites)

Η εγκυμοσύνη είναι από τις καλύτερες περιόδους μιας γυναίκας αλλά είναι γεμάτη με πολλά «πρέπει» και «δεν πρέπει»! Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να ελέγχει μια γυναίκα πάντα το τι θα φάει, το πώς θα περπατήσει, το πώς θα κοιμηθεί ή το πώς θα γυμναστεί. Αυτή τη φορά δεν θα σας προτείνουμε για το πώς πρέπει να κοιμηθείτε ή για το αν θα πρέπει να αφαιρέσετε από το διαιτολόγιό σας το παγωτάκι που σας αρέσει. Θα σας ενημερώσουμε για μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να αποφύγετε στην εγκυμοσύνη και όπου πουθενά αλλού δεν έχετε ξαναδιαβάσει.

Αποφύγετε τις συναισθηματικές και ρομαντικές ταινίες
Στην πραγματικότητα αυτές οι ταινίες κάνουν μια γυναίκα να κλαίει χωρίς λόγο. Αυτό επειδή οι ορμόνες στον οργανισμό της την έχουν κάνει ευσυγκίνητη. Επίσης καλό θα είναι να αλλάζει μια εγκυμονούσα το κανάλι αν στην τηλεόραση παίζουν διαφημίσεις που έχουν συγκινητική μουσική. Αν παρόλα αυτά σας αρέσει να μεταλλάσσετε τη διάθεσή σας, πάρτε αγκαλιά ένα κουτί χαρτομάντιλα γιατί θα σας χρειαστεί.

Μην πηδάτε πάνω-κάτω
Όχι δεν πρόκειται να γεννήσετε απλά θα τρέχετε στην τουαλέτα κάθε λίγο και λιγάκι για να ουρήσετε.

Μην επισκέπτεστε καθημερινά μαγαζιά με βρεφικά είδη
Αυτές οι βόλτες πάντα καταλήγουν σε ψώνια. Δεν θα υπάρχει μέρα που θα έχετε βγει στην αγορά και δεν θα έχετε γυρίσει με μια σακούλα (έστω) στο σπίτι. Πριν το καταλάβετε όμως, θα έχετε μετατρέψει το παιδικό δωμάτιο σε «κατάστημα» από τα πολλά είδη που θα έχετε αγοράσει για το μωρό που θα έρθει στην οικογένεια.

Μην βάφετε μόνες τα νύχια στον 9ο μήνα
Εκτός και αν είστε γυμνάστρια ή κορίτσι της ενόργανης. Απλά μην το δοκιμάσετε!

Μην ξαπλώνετε αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος στο σπίτι
Ναι! Μην το δοκιμάσετε... Φανταστείτε να ξαπλώσετε το μεσημεράκι και ο άνδρας σας να γυρνά στο σπίτι το βράδυ; Ειδικά μετά τον 8ο μήνα και μετά θα χρειάζεστε ένα έξτρα χέρι να σας βοηθήσει να σηκωθείτε.

Αγοράστε λιχουδιές μόνο για εσάς
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, θα εκνευριστείτε αν ανοίξετε το ντουλάπι και δείτε πως εκείνη η σοκοφρετούλα, που είχατε αγοράσει προχθές για τις ξαφνικές σας νυχτερινές λιγούρες, λείπει από το ντουλάπι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved