Τι συνέπειες έχει το κάπνισμα στην εγκυμόσυνη; Ένα σοκαριστικό βίντεο που πρέπει να δείτε (βίντεο)

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σκεφτούμε όλες εκείνες τις επιπτώσεις που έχει το κάπνισμα στη ζωή μας.

Τι συνέπειες έχει το κάπνισμα στην εγκυμόσυνη; Ένα σοκαριστικό βίντεο που πρέπει να δείτε (βίντεο)

Το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θεωρείται απαγορευμένο. Παρόλο όμως που και οι γιατροί το λένε σαφέστατα, πολλές μέλλουσες μανούλες σκεφτονται «τι θα πειράξει να κάνω ένα;» και το ένα, οδηγεί σε ακόμα ένα και ακόμα ένα. Πριν περιπου δύο μήνες, σας είχαμε δείξει ένα συγκλονιστικό βίντεο για το πως αντιδρά ένα έμβρυο στη μήτρα, όταν καπνίζει η μαμά του. Η ενόχλησή του είναι εμφανής! Όσο για τις συνέπειες στην υγεία του; Οι γιατροί λένε ξεκάθαρα ότι το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορεί να προκαλέσει στο μωρό αναπνευστικά προβλήματα που θα τα έχει για μία ζωή.

Το παρακάτω βίντεο είναι μία διαφήμιση για την εκστρατεία κατά του καπνίσματος και κανει το γύρο του κόσμου. Με έναν παραστατικό τρόπο περιγράφεται ο τρόπος που η ίδια η μέλλουσα μαμά αποτελεί απειλή για το μωρό της, απλά και μόνο καπνίζοντας. Δείτε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved