Είστε έγκυος; Αυτή πρέπει να είναι η καθημερινή φροντίδα του σώματός σας

Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μία δύσκολη περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν έρθει αυτή η στιγμή, θα πρέπει να παραιτηθείτε από αυτά που κάνατε ως τώρα.

Είστε έγκυος; Αυτή πρέπει να είναι η καθημερινή φροντίδα του σώματός σας

Ένα από αυτά, είναι η καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του σώματός σας. Τι σημασία έχει αν είστε έγκυος; Αυτή πρέπει να γίνεται καθημερινά και μάλιστα καλό θα σας κάνει να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών.

• Το καθημερινό μπάνιο ή ντους θα σας βοηθήσει, απλά πρέπει να προσέχετε το νερό να μην είναι ποτέ καυτό. Τώρα φυσικά που είναι καλοκαίρι, αυτό είναι πιο εύκολο, καθώς μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρωτικό χλιαρό μπάνιο. Θα ξεκουραστούν οι μυες του σώματος. Αν έχετε αντοχές μπορείτε να κάνετε ζεστό ντους.
• Φροντίστε το στήθος σας. Είναι πολύ σημαντικό. Το δέρμα σας στην περιοχή του στήθους τεντώνεται και μπορεί να αισθάνεστε πως είναι πολύ ξηρό και θα σας φαγουρίζει. Προμηθευτείτε με μία ενυδατική κρέμα αποφεύγοντας να ενυδατώσετε υπερβολικά τις θηλές σας, καθώς ενδέχεται να προκληθεί κάποιος ερεθισμός. μπορεί να προκληθεί τοπικός ερεθισμός. Αν οι θηλές βγάζουν υγρό τοποθετείστε μια γάζα καθαρή ή ειδικά επιθέματα για να μην λερώσετε.
• Βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα. Αγοράστε μία μέτρια βούρτσα και κάνετε μασάζ στα ούλα σας με τις άκρες των δαχτύλων σας. Τα ούλα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι πολύ ευαίσθητα γι' αυτό είναι καλό να επισκέπτεστε και τον οδοντίατρο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved