Εννέα πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια έγκυο γυναίκα

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η κάθε γυναίκα μπορεί να ακούσει πολλά πράγματα.

Εννέα πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια έγκυο γυναίκα

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα 9 πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πείτε σε μία εγκυμονούσα καθώς θα τη φέρετε σε δύσκολη θέση.

1. «Μάθε να μην κοιμάσαι. Ετοιμάσου για τον ερχομό του παιδιού σου». Το να κοιμάται μία έγκυος δεν την προετοιμάζει σε καμία περίπτωση για τον ερχομό του παιδιού της. Ίσα ίσα την εξαντλεί.
2. «Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να φας/πιεις αυτό το πράγμα»; Το τι τρώει μία έγκυος δεν σε αφορά και δεν είναι δική σου δουλειά. Ήδη έχει μιλήσει με το γιατρό της ο οποίος της έχει υποδείξει τι πρέπει να περιλαμβάνει στο διαιτολόγιό της.
3. «Δεν είχα πρωινούς εμετούς». Όταν τα ακούσει αυτό η έγκυος θέλει να δώσει ένα χαστούκι σε αυτόν που το είπε, καθώς ξέρει πολύ καλά ότι οι περισσότερες εγκυμονούσες τους έχει.
4. «Ξέρεις πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις»; Μία ερώτηση πολύ προσωπική η οποία δεν πρέπει να γίνεται.
5. «Θέλεις να κάνεις αγοράκι ή κοριτσάκι»; Μία πολύ αδιάκριτη και άτοπη ερώτηση καθώς μία γυναίκα θέλει να είναι πρώτα απ' όλα υγιές το μωρό που θα γεννηθεί.
6. «Από τότε που σε θυμάμαι ήθελες να κάνεις αγοράκι/κοριτσάκι». Επίσης ένα συμπέρασμα που είναι δικό σας και δεν έχετε καμία δουλειά να το επισημάνετε.
7. «Αφού είσαι πάνω από 40 κατέφυγες σε εξωσωματική, σωστά»; Μη γίνεστε αδιάκριτη.
8. «Θέε μου φαίνεσαι τόσο κουρασμένη». Καλύτερα να μη μιλάτε αν είναι να πείτε μία κουβέντα σαν κι αυτή.
9. «Έχεις παχύνει πολύ από τότε που σε είδα». Μην αναφέρετε τα κιλά όταν η γυναίκα που απευθύνεστε θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved