Τι μπορεί να κάνει και τι όχι μία έγκυος στο πρόσωπό της

Μία γυναίκα όταν διανύει τους μήνες της εγκυμοσύνης της δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα από αισθητικής πλευράς στο πρόσωπό της καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για το μωρό.

Μπορεί σίγουρα να κάνει φυσικές μάσκες προσώπου, αλλά θα πρέπει να προσέχει πολύ τι κρέμες αγοράζει και τι συστατικά έχουν. Για παράδειγμα αν η κρέμα ημέρας ή νύχτας περιέχει ρετινόλη, δε θα πρέπει να την χρησιμοποιεί καθώς είναι μία μορφή της βιταμίνης Α η οποία μπορεί να οδηγήσει σε γενετικές ανωμαλίες.

Επίσης μία έγκυος γυναίκα δεν πρέπει να κάνει καμία ενέσιμη θεραπεία στο πρόσωπό της, όπως για παράδειγμα botox. Δεν είναι ασφαλές, σύμφωνα με τους ειδικούς, να λαμβάνει με τέτοιο τρόπο ένα τέτοιο συστατικό που περιέχουν αυτές οι ενέσιμες θεραπείες. Άλλο που πρέπει να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη και το υαλουρονικό οξύ.

Τώρα όσον αφορά στη λεύκανση των δοντιών, οι γιατροί είναι αντίθετοι και καλό είναι να τους ακούσετε. Εννέα μήνες είναι θα περάσουν πολύ γρήγορα! Για την ακμή, συνεννοηθείτε με το δερματολόγο σας να σας δώσει φυσικές αλοιφές και μάσκες σε περιόδους που τα σπυράκια έχουν έξαρση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved