Αυτή η μαμά χορεύει το «Thriller» προσπαθώντας να προκαλέσει τον τοκετό της!(βίντεο)

Αυτή η έγκυος γυναίκα, ονομάζεται Μπόνι Νόρθσι και διανύει την 40η εβδομάδα της κύησης. Μη μπορώντας να αντέξει άλλο το βάρος και την αναμονή θέλησε να ακολουθήσει τη συμβουλή μιας φίλης της προκαλώντας μόνη τον τοκετό της.

Αυτή η μαμά χορεύει το «Thriller» προσπαθώντας να προκαλέσει τον τοκετό της!(βίντεο)

Η φίλη της λοιπόν, της πρότεινε να προκαλέσει τοκετό, χορεύοντας το θρυλικό τραγούδι του Μάικλ Τσάκσον, «Thriller». Όχι, μην σας μπαίνουν ιδέες γιατί αυτή η τεχνική αποδείχτηκε λανθασμένη, μιας και το μόνο που προκάλεσε ήταν άφθονο γέλιο παρά τοκετό.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε το βίντεό της: «Κάποιος μου είπε ότι χορεύοντας το «Thriller» θα προκαλέσω τοκετό. Εδώ είμαι λοιπόν, στην τελευταία 40η εβδομάδα, 11 Φεβρουαρίου 2015, μοιάζοντας με ανόητη. Είμαι φοβερή! Αφού ανέβασα το βίντεο στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook και είδα ότι είχε 55.000 προβολές μετά από 24 ώρες, σκέφτηκα ότι πρέπει να το ανεβάσω και στον λογαριασμό μου στο YouTube!».

Δείτε το βίντεο παρακάτω και γελάστε με την καρδιά σας. Αν ωστόσο ψάχνετε τρόπους για να προκαλέσετε τον τοκετό σας διαβάστε το άρθρο μας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved