Αυτά είναι τα πέντε καλά της εγκυμοσύνης!

Υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα που μια γυναίκα μπορεί να απολαύσει κατά την διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης της, που τα περισσότερα συμπτώματα, όπως εμετοί, πονάκια και το άγχος του βάρους δεν την αφήνουν να την ευχαριστηθεί στο έπακρο.

Αυτά είναι τα πέντε καλά της εγκυμοσύνης!

Μην σας παίρνει από κάτω όλη αυτή η αλλαγή. Δείτε τη θετικά. Δείτε παρακάτω πέντε πράγματα που θα σας κάνουν να δείτε με άλλο μάτι την εγκυμοσύνη σας.

1. Κοιλίτσες έξω
Ευχαριστηθείτε όλο αυτό το διάστημα που δεν θα χρειάζεται να ρουφάτε την κοιλιά σας για να την κρύψετε. Νιώστε ελεύθερη και απολαύστε την φουσκωμένη κοιλίτσα σας.

2. Φάτε χωρίς ενοχές
Αν ανήκετε ειδικά στην κατηγορία των γυναικών που περνάνε τον περισσότερο χρόνο της ζωή τους με δίαιτες και προσεγμένη διατροφή, εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να τσιμπολογήσετε ελεύθερα. Πάντα όμως με μέτρο και προσοχή, καθώς η μεγάλη αύξηση βάρους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τόσο στην κύηση όσο και στον τοκετό.

3. Πλούσιο ντεκολτέ
Ναι. Είναι και αυτό στα συν της εγκυμοσύνης. Απλά φροντίστε να ενυδατώνετε το δέρμα σας με κρέμες κατά των ραγάδων καθώς η αύξηση τόσο του στήθους όσο και της κοιλίτσας σας, μπορεί να κάνει ραγάδες αν δεν προσέχετε.

4. Όλα στα πόδια σας
Όλοι οι φίλοι και συγγενείς σας θα είναι «του χεριού σας» ειδικά αν είναι και η πρώτη σας εγκυμοσύνη. Θα γλιτώσετε από τις δουλειές του σπιτιού και θα σας φέρνουν ότι επιθυμεί η καρδούλα σας. Κανείς δεν μπορεί να χαλάσει το χατήρι σε μια έγκυο γυναίκα.

5. Νιώστε σέξι
Είναι ίσως και από το πιο σημαντικό. Δεν πρέπει να χάσετε την σεξουαλικότητά σας. Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης για πολλές γυναίκες δρουν αφροδισιακά. Αν έχετε πάρει μάλιστα και την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας για επαφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, το μόνο που μένει είναι απλά να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved