«Προς τη μελλοντική κόρη μου», το συγκλονιστικό γράμμα μιας γυναίκας προς το ανύπαρκτο παιδί της!

Το παρακάτω γράμμα δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2013 και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η κοπέλα που το έγραψε κράτησε την ανωνυμία της καθώς το δημοσίευσε σε κάποιο blog με το ψευδώνυμο «The girl».

«Προς τη μελλοντική κόρη μου», το συγκλονιστικό γράμμα μιας γυναίκας προς το ανύπαρκτο παιδί της!

Διαβάστε παρακάτω το συγκλονιστικό της γράμμα!

«Αγαπημένη μου κόρη,

Σου γράφω αυτό το γράμμα στην ηλικία των 27 ετών και τη στιγμή που δεν ξέρω πώς να αλλάξω μια πάνα.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να σου πω αμέσως. Ζω σε έναν κόσμο όπου τα αεροπλάνα συντρίβονται, όπου η αγάπη δεν κερδίζει πάντα και τρώω για πρωινό φυτοφάρμακα. Οι γείτονές μου τσακώνονται όταν είναι μεθυσμένοι και οι φίλοι μου έχουν καρκίνο. Λυπάμαι αγάπη μου, αλλά αυτός ο κόσμος δεν είναι μέρος για ένα παιδί.

Ψάχνω να βρω το όμορφο μπουκέτο λουλούδια στο τραπέζι της κουζίνας που ο πιθανός μπαμπάς σου μου αγόρασε πριν από τρεις ημέρες και το οποίο έχει μαραθεί, επειδή ξέχασα να αλλάξω το νερό. Ο νεροχύτης είναι βρώμικος και ο κάδος ανακύκλωσης μυρίζει σαν ξινισμένο γάλα. Το σπίτι μου δεν είναι μέρος για ένα παιδί να μεγαλώνει.

Αλλά Θεέ μου, θα ήταν τόσο υπέροχο να σε γνωρίσω. Βλέπεις, ξέρω τι χρώματα θα έχει το δωμάτιό σου και ξέρω ποιο θα είναι το όνομά σου. Ξέρω τι γραμματοσειρά θα χρησιμοποιήσω για να ανακοινώσω τη γέννησή σου και ξέρω ότι θα αγαπηθείς από τους περισσότερους ανθρώπους. Απλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γεννηθείς, αγάπη μου...

Επειδή δεν ξέρω πώς να αλλάξω μια πάνα και τα αεροπλάνα συντρίβονται γύρω μας και εγώ απλά επειδή δεν ξέρω αν θα θυμάμαι να αλλάξω το νερό στα λουλούδια και να κοιμάμαι αρκετά και να σε παίρνω από το μπαλέτο, είναι κάτι πολύ τρομακτικό. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να συναντηθούμε έτσι.

Αλλά αγάπη μου νομίζω ότι θα θέλω να σου μιλώ γλυκά κάθε μέρα. Ίσως και 67 φορές στη σειρά, μέσα σε ένα πρωί. Ίσως και μόνο μια φορά πριν να αποκοιμηθείς.

Νομίζω πώς θα σε αφήνω να μου κάνεις μανικιούρ και πάντα θα σου επιτρέπω να επιλέγεις εσύ το χρώμα. Νομίζω ότι θα θέλω να σου φοράω τα παπούτσια μου πριν μπορέσεις να περπατήσεις, αλλά και τότε θα φοβάμαι ότι θα τα λατρέψεις και θα καταλήξεις σαν εμένα.

Και βλέπεις αγάπη μου, αυτός είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω ότι δεν πρέπει να συναντηθούμε ποτέ. Επειδή ζω σε ένα χάος. Ένα τέτοιο χάλι που δεν θέλω να με δεις ή να αισθανθείς ότι σε παρασύρω μαζί μου. Τα μικρά κορίτσια δεν πρέπει να μεγαλώνουν στο χάος των μαμάδων τους. Πρέπει να ξεσκαρτάρω τη ζωή μου πριν σε καλωσορίσω.

Βλέπεις, μου είπαν ότι ήταν πάρα πολύ χοντρή για να παίξω την Kathy από την ταινία «Τραγουδώντας στη Βροχή» (η οποία είναι μια ταινία που θα ήθελα να παρακολουθήσουμε ξανά και ξανά μαζί). Δεν ήξερα ότι κάποιος θα μπορούσε να μου πει όχι, μόνο εξαιτίας των κιλών μου.

Όμορφη και νέα κόρη μου, αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησα να τρώω.

Σταμάτησα να τρώω τόσο, που συχνά ένιωθα πεινασμένη. Είμαι βέβαιη ότι θα σε αφήνω να τρως ό,τι θέλεις, όταν το θέλεις γιατί δεν θα ήθελα ποτέ να καταλήξεις σαν εμένα. Ναι, είμαι σίγουρη γι 'αυτό. Θα τρως όποτε θέλεις, ό,τι θέλεις και όπως το θέλεις έτσι ώστε να μην αισθάνεσαι ότι τα τρόφιμα απαγορεύονται. Μπορείς να φας οτιδήποτε και εγώ ποτέ δεν θα πω όχι. Εκτός αν είναι McDonald 's ή μη-βιολογικά μαρούλια.

Θα σου φτιάχνω στα γενέθλιά σου την συνταγή από το κέικ της γιαγιάς μου που είναι το αγαπημένο μου και νομίζω θα γίνει και το δικό σου. Νομίζω ότι θα σου διδάξω πόσο διασκεδαστικό είναι να περπατάς, να παίζεις και να κολυμπάς. Νομίζω ότι θα σου αγοράζω πάντα, μόνο ρούχα που θα σου ταιριάζουν και που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

Θέλω να σου πω αγάπη μου, ότι αν έχω μάθει κάτι στα 27 χρόνια μου, είναι ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη αν δεν είσαι ήδη μέσα σου ευτυχισμένη. Δεν είναι ότι το πιο αστείο έχεις ακούσει; Θέλω να είμαι έτοιμη για εσένα. Θέλω αν και όποτε γεννηθείς να μην αντιμετωπίσεις ποτέ δυσκολίες. Θέλω να μπορώ να σε προστατέψω από τα πάντα που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Αλλά απλά, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί αγάπη μου, γιατί ακόμα δεν έχω αλλάξει το νερό στα λουλούδια και ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο να σταματήσω να τρώει όλες τις μάρκες σοκολάτας.

Με αγάπη (ίσως)

Η μαμά σου»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved