Αποφασίσατε να σταματήσετε τη δουλειά για το μωρό σας, τώρα τι;

Είναι μια απόφαση που κανείς δεν μπορεί να πάρει πολύ εύκολα και σίγουρα ειδικότερα τον πρώτο καιρό θα έχει επιπτώσεις στη διάθεσή σας.

Αποφασίσατε να σταματήσετε τη δουλειά για το μωρό σας, τώρα τι;

Θα υπάρχουν σίγουρα άγχη από τα οικονομικά μέχρι και το πώς θα μπορέσετε να γεμίσετε τον χρόνο σας, αλλά υπάρχουν τρόποι να κάνετε τη μετάβαση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πάνω απ' όλα εξαφανίστε τα ρούχα που φορούσατε στη δουλειά, εάν ήταν διαφορετικά και πιο επίσημα από αυτά που φοράτε καθημερινά. Το πρώτο διάστημα και μέχρι να συνηθίσετε ότι θα πρέπει να ζείτε μόνο με ένα εισόδημα θα πρέπει να σχεδιάζετε καλά τα έξοδά σας για να μην προχωράτε σε υπερβολές.

Φροντίστε όταν δεν ασχολείστε με το μικρό σας να βγαίνετε με φίλους έτσι ώστε να ξεσκάτε από τη ρουτίνα στην οποία θα μπείτε πολύ γρήγορα. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να βρείτε φίλους με παιδιά, γιατί αυτό θα ήταν ιδανικό για το παιδί σας όταν αυτό θα αρχίσει να παίζει με άλλους.

Το σίγουρο είναι πως αν μπορέσετε τελικά να το κάνετε, θα απολαύσετε τις στιγμές με το παιδάκι σας βοηθώντας το να μεγαλώνει και να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved