Πήρα το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης μου! Τώρα τι κάνω; Οδηγός για αρχάριες

Όταν μία γυναίκα έχει την υποψία ότι είναι έγκυος το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αγοράσει ένα τεστ εγκυμοσύνης από το κοντινότερο φαρμακείο.

Πήρα το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης μου! Τώρα τι κάνω; Οδηγός για αρχάριες

Το αγοράζει, πηγαίνει στο σπίτι και ανατρέχει στις οδηγίες καθώς δεν ξέρει πώς να το κάνει! Εμείς θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε για να γίνει σωστά το τεστ.

● Όλα τα τεστ κυκλοφορούν σε μονή και διπλή συσκευασία. Tο κάθε στικ είναι αυτόνομα συσκευασμένο σε αλουμινένιο περιτύλιγμα. Έτσι, αν αγοράσετε διπλή συσκευασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο στικ ακόμα και αρκετές μέρες μετά, αρκεί να μην έχει ανοιχτεί.
● Kάθε στικ χρησιμοποιείται μόνο μία φορά. Mετά θα πρέπει να το πετάξετε και να προμηθευτείτε ένα καινούργιο
● Mην ανοίξετε την αλουμινένια συσκευασία μέσα στην οποία βρίσκεται το κάθε τεστ, αν δεν το χρησιμοποιήσετε την ίδια ώρα.
● Όπως όλα τα πράγματα έτσι και τα τεστ έχουν ημερομηνία λήξης. Aν έχει περάσει η ημερομηνία, το πιο πιθανό είναι να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα.
● Για τα περισσότερα τεστ που κυκλοφορούν στην αγορά, η ώρα που θα τα κάνετε δεν παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα. Δεν θα το επηρεάσει είτε γίνει το πρωί είτε το βράδυ. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε όμως και να έχετε κατά νου είναι ότι τα πρώτα πρωινά ούρα όμως, που συμπυκνώνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι αυτά που σε περίπτωση εγκυμοσύνης περιέχουν σε μεγαλύτερη συγκέντρωση την ορμόνη hCG

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved