Χρήσιμα tips για εγκύους που κάνουν ταξίδια με αυτοκίνητο!

Η εγκυμοσύνη στους πρώτους μήνες, αν δεν είναι δύσκολη, επιτρέπει στην γυναίκα να κάνει τις δραστηριότητες που έκανε προτού μείνει έγκυος.

Χρήσιμα tips για εγκύους που κάνουν ταξίδια με αυτοκίνητο!

Αυτό βέβαια εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό, γι'αυτό και καλό είναι σε ό,τι κάνετε να συμβουλεύεστε πρώτα τον γιατρό σας που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το ιστορικό σας.

Πολλές έγκυες αναρωτιούνται αν είναι σωστό να κάνουν ένα ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμείς απευθυνθήκαμε σε ειδικούς προκειμένου να μας δώσουν απάντηση σε ένα ερώτημα που βασανίζει αρκετές από εσάς τώρα μάλιστα που έρχονται και γιορτές. Καταρχήν αυτό που τονίζουν είναι ότι κάθε γυναίκα με καλή εγκυμοσύνη μπορεί να ταξιδέψει αρκεί να μην είναι πάνω από την 26η εβδομάδα της.
Μας έδωσαν κάποια tips τα οποία θα σας ξεκουράσουν εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο.

Από το δεύτερο τρίμηνο και μετά θα πρέπει να γίνονται συχνές στάσεις. Κάθε 60-90 λεπτά αν το ταξίδι είναι πολύωρο. Η γυναίκα θα πρέπει να κινείται γι' αυτό καλό είναι να κάνει ένα περίπατο για περίπου 10 λεπτά.

Αρκετοί γιατροί χορηγούν προγεστερόνη προκειμένου να προλάβουν συσπάσεις της μήτρας. Αυτό φυσικά θα το συζητήσετε με τον γιατρό σας γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Την ώρα που είστε στο αυτοκίνητο, κινείτε τα πόδια. Σαν να πατάτε πηδάλια. Κάντε αυτήν την άσκηση για 10 λεπτά κάθε μία ώρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved