Δώδεκα λόγοι για τους οποίους αξίζει να είσαι έγκυος!

Το πιο υπέροχο πράγμα όταν είσαι έγκυος είναι ότι σε λίγους μήνες θα κρατάς στα χέρια σου το μωράκι σου. Αλλά μέχρι τότε υπάρχουν τουλάχιστον 12 λόγοι που θα σε κάνουν χαρούμενη. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!

Δώδεκα λόγοι για τους οποίους αξίζει να είσαι έγκυος!
  1. Εσύ και ο σύντροφός σου, έχετε το δικό σας μοναδικό μυστικό. Μέχρι να αποφασίσετε να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας, θα είναι το μυστικό σας και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο συναρπαστικά.
  2. Θα ανακοινώσετε τα καλά νέα και θα δείτε τις αντιδράσεις των αγαπημένων σας προσώπων. Και το καλύτερο είναι ότι θα σας δίνουν συνέχεια συγχαρητήρια.
  3. Θα δείτε τον ενθουσιασμό των γονιών σας, οι οποίοι θα ξαναζούν συνέχεια τις στιγμές της δικής τους εμπειρίας.
  4. Δεν θα έχετε πια περίοδο. Τους επόμενους τουλάχιστον εννέα μήνες θα πείτε αντίο σε σερβιέτες, παυσίπονα και κράμπες.
  5. Δεν θα σηκώνετε βάρη. Με εντολή γιατρού απαγορεύεται να σηκώνετε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, τον καναπέ για να καθαρίσετε από κάτω ή τις γλάστρες. Μπορεί να καθίσετε αναπαυτικά στην καρέκλα και να δίνετε οδηγίες. Απολαύστε το!
  6. Θα σου προσφέρουν πάντα μια θέση στο μετρό, στο τρόλεϊ, στο λεωφορείο. Αρκεί να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα.
  7. Έχεις δικαίωμα για ένα σύντομο υπνάκο. Δεν φταις εσύ, είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης -και αυτό!
  8. Μπορείς να κερδίσεις σε κάθε διαφωνία. Κανείς δεν σου πάει κόντρα για πολύ. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, είσαι έγκυος!
  9. Το στήθος σου είναι μεγαλύτερο. Βέβαια αυτό μπορεί και να είναι ενοχλητικό αν έχεις ήδη ένα μεγάλο στήθος.
  10. Μπορείς να χαζεύεις όση ώρα θέλεις στα καταστήματα με τα βρεφικά είδη. Κανείς δεν θα σε πει παράλογη ή υπερβολική. Θέλεις για το μωρό σου το καλύτερο, είναι λογικό.
  11. Δεν χρειάζεται δικαιολογία για να αποφύγεις τις βαρετές κοινωνικές υποχρεώσεις. Κανείς δεν σε παρεξηγεί, ειδικά όταν ξαφνικά μπορεί να προκύψει μια μικρή αδιαθεσία.
  12. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις τον άνθρωπο που αγαπάς να γίνεται γονιός. Και αυτό είναι ένα δώρο που θα του έχεις κάνει εσύ. Και είναι υπέροχο!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved