Η τεχνολογία στην υπηρεσία των εγκύων: Οι τρεις δημοφιλέστερες εφαρμογές smartphone για το 2014

Μήπως είστε έγκυος; Κατ αρχάς συγχαρητήρια και κατά δεύτερον... υπάρχουν και εφαρμογές (applications) για το κινητό σας για την υπέροχη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε!

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των εγκύων: Οι τρεις δημοφιλέστερες εφαρμογές smartphone για το 2014

Η τεχνολογία έχει φροντίσει να είναι δίπλα στις γυναίκες που κυοφορούν με τον πλέον λειτουργικό τρόπο. Σύμφωνα με το Citrix Mobile Analytics Report για το 2014, από τις δέκα πιο δημοφιλείς εφαρμογές (apps) για smartphone που κατεβάζουν οι χρήστες σχετικά με θέματα υγείας, οι τρεις αφορούν την εγκυμοσύνη.

Έτσι αν έχετε ερωτήματα σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο σώμα σας και... όχι μόνο, ιδού οι τρεις δημοφιλέστερες εφαρμογές για να σας τα απαντήσουν:

Totally Pregnant
Το Totally Pregnant εκτός από απαντήσεις σε κάθε ερώτημα έχει και υπέροχα τρισδιάστατα βίντεο για καθεμία από τις 40 εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

My Pregnancy Today
Εισάγετε στην εφαρμογή την πιθανή ημερομηνία γέννησης του μωρού και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η εφαρμογή τα κάνει όλα για εσάς, συνοδεύοντας σας με ήχο, εικόνες και κείμενο στο ταξίδι της κύησης.

The Bump
Η εφαρμογή The Bump υπόσχεται να κρατήσει τις μέλλουσες μαμάδες υγιείς και χαρούμενες. Πλήθος συμβουλών για το τι πρόκειται να βιώσετε την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και τι σας περιμένει μετά...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved