Επίσημα έγκυος η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με τον διάδοχο του θρόνου

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του Σαρλίν ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Επίσημα έγκυος η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με τον διάδοχο του θρόνου

Η επίσημη λακωνική ανακοίνωση του πριγκιπάτου έχει ως εξής: «Ο πρίγκηπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν έχουν την τεράστια χαρά να σας ανακοινώσουν το ευτυχές γεγονός της εγκυμοσύνης της. Η γέννηση αναμένεται στα τέλη του έτους».

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της 36χρονης Σαρλίν κυκλοφορούσαν εδώ και πολλές ημέρες στο πριγκιπάτο, ιδίως μετά την "αδιαθεσία" που αισθάνθηκε η πριγκίπισσα σε μια επίσκεψη που πραγματοποιούσε στη Γαλλία.

Τα τελευταία 3 χρόνια, η πριγκίπισσα είχε δεχθεί πολλές «πιέσεις» να μείνει έγκυος. Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Τώρα που παντρευτήκαμε, νομίζω ότι θα έρθουν και τα παιδιά. Δεν μου αρέσει όμως να πιέζω τον εαυτό μου. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί». Και ενώ πρόκειται για το πρώτο παιδί της Σαρλίν, ο 56χρονος Αλβέρτος έχει ήδη 2 εξώγαμα παιδιά, μια 22χρονη κόρη και ένα 10χρονο γιο, τα οποία όμως δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον θρόνο του Μονακό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 σε μια φαντασμαγορική τελετή ενώπιον 800 προσκεκλημένων στα ανάκτορα, μετά τον λιτό πολιτικό γάμο που πραγματοποίησαν την προηγούμενη ημέρα. Μετά τον γάμο του Αλβέρτου, οι Μονεγάσκοι περίμεναν με ανυπομονησία την ανακοίνωση της γέννησης ενός «επίσημου και νόμιμου» διαδόχου της δυναστείας των Γκριμάλντι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved