Η ιστορία της παρένθετης μητέρας που «εθίστηκε» στο να κάνει παιδιά και μάλιστα δωρέαν! (βίντεο, φωτογραφίες)

Μια 37χρονη γυναίκα από τη Βρετανία έχει έναν μάλλον παράξενο εθισμό. Τις εγκυμοσύνες!

Η ιστορία της παρένθετης μητέρας που «εθίστηκε» στο να κάνει παιδιά και μάλιστα δωρέαν! (βίντεο, φωτογραφίες)

Η Τάρα Σόγιερ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και το «χόμπι» της είναι να μπαίνει στη διαδικασία παρένθετης μητέρας και να κυοφορεί τα μωρά ζευγαριών που έχουν πρόβλημα. Το αξιοπερίεργο και θαυμαστό συνάμα, είναι ότι το κάνει δωρεάν, χωρίς να λαμβάνει χρήματα.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια μάλιστα, θα τεκνοποιεί μέχρι να πάθει ρήξη μήτρας! Η πολύτεκνη μητέρα, δηλώνει ότι είναι εθισμένη στην «συγκίνηση» που έχει μια εγκυμοσύνη, αλλά δεν της λείπει ένα μωρό. Άλλωστε η ίδια έχει τέσσερα δικά της παιδιά, εκτός από τα 3 παιδιά που παρέδωσε τα τελευταία 3 χρόνια, σε δυο ζευγάρια.

Μάλιστα το πρώτο μωρό που κυοφόρησε ως παρένθετη, βιολογικά ήταν δικό της (με σπέρμα του ζευγαριού που την ζήτησε), αλλά -όπως είπε- δεν αισθάνθηκε ποτέ μητρική αγάπη γι' αυτό το μωρό. Το θεώρησε από την αρχή ξένο και σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση να το κρατήσει!

Και φυσικά δεν προτίθεται να σταματήσει. «Το να είσαι παρένθετη μητέρα είναι αρκετά εθιστικό», σημειώνει η Τάρα «είναι μεγάλη η συγκίνηση, από τη πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Είναι τόσο υπέροχο να δίνεις ένα μωρό σε μια γυναίκα που θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει και εγώ όταν είμαι έγκυος διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τάρα είναι υιοθετημένο παιδί και θεωρεί το να μπαίνεις σε διαδικασία της παρένθετης μητέρας, απολύτως φυσιολογικό! Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες αυτής της μοναδικής «Σαμαρείτισσας»...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved