Τρόποι για να απολαύσετε ένα μασάζ την περίοδο της εγκυμοσύνης σας

Είναι ότι πιο χαλαρωτικό και σωματικά και πνευματικά θα μπορούσατε να κάνετε. Ένα μασάζ θα σας βοηθήσει πολύ ιδιαίτερα σε μέρες που δεν είστε και στα καλύτερα σας και έχετε κουραστεί. Πρέπει όμως να προσέχετε κάποια πράγματα πριν κλείσετε κάποιο ραντεβού.

Τρόποι για να απολαύσετε ένα μασάζ την περίοδο της εγκυμοσύνης σας

Κλείνετε τις θεραπείες ανάλογα με το τρίμηνο στο οποίο βρίσκεστε: Στο πρώτο για παράδειγμα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα να κάνετε ότι θεραπεία θελήσετε. Από το δεύτερο μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε. Μπορείτε να βρείτε spa τα οποία προσφέρουν ξεχωριστά προγράμματα για εγκυμονούσες.

Μην ντραπείτε να ζητήσετε κάποια διαφοροποίηση: Θα πρέπει να αισθάνεστε όσο πιο άνετα γίνεται και δεν θα πείραζε να ζητήσετε να αλλάξει κάτι που εκείνη τη στιγμή σας ενοχλεί. Ακόμη και αν η θέση στην οποία κάθεστε δεν σας βολεύει.

Μην κάνετε θεραπείες στις οποίες θα ζεσταίνεστε περισσότερο: Κάποιες θεραπείες περιλαμβάνουν ηλεκτρικές κουβέρτες οι οποίες βγάζουν ζέστη. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μην κάνετε.

Πριν δοκιμάσετε κάτι στο σπίτι κάντε τις απαραίτητες έρευνες: Πριν κλείσετε κάτι στο σπίτι ψάξτε πρώτα τον κατάλληλο άνθρωπο για να σας κάνει το μασάζ, ή να σας κάνει πεντικιούρ-μανικιούρ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved