Είναι έγκυος! Φάνηκε η κοιλίτσα της μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης! (εικόνες)

Εδώ και λίγο καιρό οργιάζουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης κι εκείνη τηρεί σιγήν ιχθύος.

Είναι έγκυος! Φάνηκε η κοιλίτσα της μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης! (εικόνες)

Τελευταία μάλιστα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ειπώθηκε ότι η διάσημη σταρ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της! Αλήθεια ή ψέματα;

Η 42χρονη τραγουδίστρια αντί να μιλήσει για το θέμα αυτό, φόρεσε μία μαύρη μίνι φούστα κι ένα μαύρο φανελάκι κι απόλαυσε τη βόλτα της, κάνοντας τους φωτογράφους να τρέχουν από πίσω της για να βγάλουν μία φωτογραφία!

Η Ντάνι Μινόγκ, ντυμένη απλά και σέξι, έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι είναι πράγματι έγκυος, καθώς η κοιλίτσα της φαινόταν από τα ρούχα της! Η όμορφη μαμά, εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε ένα τηλεοπτικό σόου κι μόλις ρωτήθηκε για ενδεχομένη εγκυμοσύνη, ούτε το αρνήθηκε αλλά ούτε το επιβεβαίωσε! «Εάν ήμουν δε θα μπορούσα να το αποκαλύψω ακόμη, αλλά εάν δεν ήμουν, θα έλεγες ότι πάχυνα;», είπε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Οι φωτογραφίες όμως που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την πρόσφατη εμφάνισή της, δείχνουν ότι η όμορφη τραγουδίστρια είναι έγκυος! Η κοιλιά εξάλλου είναι κάτι που δεν κρύβεται, κι όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο φουσκώνει! Η διάσημη σταρ ήδη έχει ένα παιδάκι και αν οι φήμες επιβεβαιωθούν τελικά, σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της!

Δείτε τις φωτογραφίες της και βγάλτε μόνες σας τα συμπεράσματά σας:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved