Η Kelly Preston προτείνει οικολογικά προϊόντα για τα μωρά σας

Η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος του John Travolta, απέκτησε πριν από 16 μήνες τον Benjamin. Φροντίζει για τον μικρό της γιο και κυρίως ελέγχει πάντα τα φαγητά που του δίνει, αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για τη φροντίδα του. Είναι όλα βιολογικά και πάντα κοιτά τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα. «Κοιτάω πάντα τα υλικά. Εάν είναι βιολογικά τα συστατικά του τότε θα τα δοκιμάσω πρώτα εγώ και αν είναι νόστιμα τότε θα του τα δώσω», αναφέρει στο People η Kelly Preston. Η υπερβολική της προσοχή την έκανε να συνεργαστεί με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως οι Healthy Child Healthy World και Best For Babes και μας προτείνει 8 προϊόντα που θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε για τα παιδιά μας, τα οποία η ίδια έχει ήδη χρησιμοποιήσει.

Η Kelly Preston προτείνει οικολογικά προϊόντα για τα μωρά σας

1. Μάρσιπος από βιολογικό υλικό (Moby Wrap): Είναι φτιαγμένοι από ύφασμα και πολύ βολικοί για τα μωρά και για τις μαμάδες.

2. Βιολογικά σουτιέν (Leading Lady): Από τα ωραιότερα κατάλληλα για θηλασμό σουτιέν.

3. Κούνιες από βιολογικό υλικό (Cariboo): Η εταιρεία φτιάχνει ξύλινες μη τοξικές κούνιες, αλλά και αλλαξιέρες.

4. Προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας για το μωρό (Seventh Generation Wee Generation): Καλύπτει τα πάντα, από προϊόντα για καθαρισμό του σπιτιού μέχρι και κρέμες και πάνες για τα μωρά που δεν είναι τοξικές και επικίνδυνες.

5. Ειδικά καρεκλάκια ύπνου για τα μωρά (Humanity Organics): Είναι ένα εξαιρετικό εξάρτημα που μπορείτε να έχετε εάν το μωρό σας κοιμάται στο κρεβάτι σας. Με αυτό δεν υπάρχει κίνδυνος μέσα στον ύπνο να πέσετε πάνω στο μωρό σας.

6. Βιολογικά θήλαστρα (Ameda): Είναι οικολογικά και έχουν διευκολύνσεις για τις νέες μαμάδες.

7. Βιολογικά σνακ (Happy Baby): Σίγουρα θα υπάρχει και κάποια ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα που παράγει τα συγκεκριμένα προϊόντα.

8. Βιολογικές κρέμες για το σώμα: Είναι με ουδέτερο PH και έχουν κρέμες σώματος, σαμπουάν και σαπούνια. Είναι καλά σε περίπτωση που το μικρό σας έχει προβλήματα με αλλεργία στο δέρμα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved