Αυτά είναι τα ρούχα που μπορούμε να κρατήσουμε στην εγκυμοσύνη μας!

Μία γυναίκα που είναι έγκυος, αν προσέξει τη διατροφή της και ακούει το γιατρό της, το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της.

Αυτά είναι τα ρούχα που μπορούμε να κρατήσουμε στην εγκυμοσύνη μας!

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Εκτός από το να έχουν η ίδια και το μωρό της καλή υγεία, μπορεί να κάνει οικονομία...στην γκαρνταρόμπα της, η οποία για μερικούς μήνες δεν θα ανανεωθεί, αν προσέξει!

Υπάρχουν ρούχα τα οποία μπορείτε να τα φορέσετε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σας κι αν είστε κι από τις τυχερές που στην σιλουέτα σας δεν προστίθενται πολλά κιλά, τότε θα τα χαρείτε και τους τελευταίους μήνες!

Ποια είναι αυτά τα ρούχα; Φαρδιά φορέματα. Ειδικά αυτήν την εποχή, που είναι και στη μόδα κι ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, αυτού του είδους τα φορέματα είναι τα πιο κατάλληλα. Άλλο ρούχο το οποίο φοριέται εύκολα είναι τα φαρδιά πουκάμισα, τα οποία προτιμούν και οι σταρ του Χόλυγουντ οι οποίες θέλουν να κρύψουν τη φουσκωμένη τους κοιλίτσα! Οι ριχτές μπλούζες, που η καθεμία από εμάς έχει στην ντουλάπα της, μπορούν να φορεθούν με ένα φανελάκι από μέσα ενώ για ένα casual ντύσιμο, ιδανικές είναι οι φόρμες που τελευταία είναι πολύ στη μόδα! Είναι άνετες και φορώντας τις έχετε μοναδικό στυλ!

Τώρα, υπάρχουν ρούχα τα οποία θα πρέπει να αγοράσετε από την στιγμή που μείνετε έγκυος. Ποια είναι αυτά; Παντελόνια, τζιν και κολάν. Καλό είναι αυτού του είδους τα ρούχα να είναι εγκυμοσύνης, διότι έχουν ψηλά το λάστιχο και δεν σφίγγουν την κοιλίτσα μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved