Περιμένει το πρώτο της παιδί! Αποκάλυψε το μυστικό της στο Twitter! (εικόνες)

Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και δεν μπορεί να συγκρατήσει την χαρά και την ευτυχία της.

Περιμένει το πρώτο της παιδί! Αποκάλυψε το μυστικό της στο Twitter! (εικόνες)

Η διάσημη τραγουδίστρια μόλις ενημερώθηκε από τον γιατρό της για το χαρμόσυνο γεγονός, δεν άντεξε και το μοιράστηκε με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter!

Όπως ήταν φυσικό το ευχάριστο νέο διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός σε όλο το διαδίκτυο. Η διάσημη τραγουδίστρια, Κίμπερλι Γουόλς, του συγκροτήματος «Girls Aloud», αποκάλυψε στο δημοφιλές μέσο, ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της, Τζάστιν Σκοτ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας έγραψε: «Ο Τζάστιν κι εγώ είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και σας ενημερώνουμε ότι περιμένουμε να έρθει το πρώτο μας παιδάκι!! Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και μοιραζόμαστε αυτό το γεγονός με όλους εσάς!»

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους του ζευγαριού ήταν χιλιάδες, ενώ η κολλητή φίλη της μέλλουσας μαμάς, Τσέριλ Κολ, ανέβασε στο Ίνσταγκραμ μία φωτογραφία τους η οποία συνοδευόταν με την εξής λεζάντα:

«Επιτέλους! Μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τα πιο ευχάριστα νέα που είχα ποτέ. Η Κίμπερλι και ο Τζάστιν περιμένουν το πρώτο τους παιδί!».

Δείτε φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved