Αγγελική Ηλιάδη: Αν και οι φήμες περί εγκυμοσύνης οργιάζουν εκείνη φωτογραφίζεται γυμνή! (εικόνα)

Είναι ή δεν είναι έγκυος; Την απάντηση ίσως μας την δίνει με έμμεσο τρόπο η ίδια, μέσω μίας φωτογραφίας της, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ!

Αγγελική Ηλιάδη: Αν και οι φήμες περί εγκυμοσύνης οργιάζουν εκείνη φωτογραφίζεται γυμνή! (εικόνα)

Η Αγγελική Ηλιάδη τηρεί σιγήν ιχθύος για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, παρά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να διανύει ήδη τους πρώτες μήνες.

Αντιθέτως πριν από λίγες ώρες ανέβασε μία αποκαλυπτική φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται σχεδόν γυμνή! Με ένα εσώρουχο και το ένα χέρι της να καλύπτει το στήθος της, η διάσημη τραγουδίστρια, βάλθηκε να «τρελάνει» τους διαδικτυακούς της φίλους, και όχι μόνο!

Την ώρα που οι φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της, οργιάζουν, ίσως με αυτόν τον τρόπο να προσπαθεί να βάλει τέλος σε αυτές, μιας και το κορμί της είναι γυμνασμένο και δεν είναι ορατό κανένα σημάδι που να υποδηλώνει ότι περιμένει παιδί!

Ας μην βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπέρασμα, μιας και η συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι από την φωτογράφιση της νέας της δισκογραφικής δουλειάς η οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες! Από τότε έχει περάσει καιρός...

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μία εγκυμοσύνη όσο περνάει ο καιρός φαίνεται και δεν κρύβεται! Η Αγγελική Ηλιάδη μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον αγαπημένο της, είναι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη, ενώ αν με το καλό έρθει και ένα δεύτερο μωρό, αυτο θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved