Γυναίκα μετά από τρεις μεταμοσχεύσεις καταφέρνει να κάνει το δικό της μωρό!

Η Τίνα Μάρτιν εξέπληξε τους γιατρούς, όταν στα 43 της χρόνια και μετά από τρεις μεταμοσχεύσεις, έμεινε έγκυος και απέκτησε το δικό της παιδί!

Γυναίκα μετά από τρεις μεταμοσχεύσεις καταφέρνει να κάνει το δικό της μωρό!

Η Τίνα είχε υποληθεί σε μεταμόσχευση νεφρών και παγκρέατος. Οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος, όμως εκείνη, κόντρα στις προβλέψεις τα κατάφερε! Σήμερα κυοφορεί ένα υγιέστατο έμβρυο! Πρέπει όμως να πίνει κάποια φάρμακα, τα οποία εξασφαλίζουν ότι το σώμα της θα αποδεχθεί τα μοσχεύματα και έτσι είναι πολύ πιθανό να αποβάλει.

Η Τίνα διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου ένα στην παιδική της ηλικία και έκτοτε παλεύει με αυτό όλη της τη ζωή. Πριν κάνει την μεταμόσχευση είχε ήδη αποκτήσει δύο παιδιά αν και υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια. Τελικά η μητέρα της και ο αδελφός της, της δώρισαν το νεφρό τους για να μπορέσει να γίνει καλά ενώ το πάγκρεας το πήρε από άγνωστο δότη, το οποίο όμως και δεν το αποδέχθηκε ο οργανισμός της.

Μάλιστα εκτός από όλα όσα την ταλαιπωρούν, ήρθε να προστεθεί στη λίστα η απώλεια της όρασής της και μπήκε και πάλι σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση στο πάγκρεας. Η ίδια όμως ελπίζει ότι μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού θα χαμογελάσει και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved